Heerlijk geurende droogshampoos

Nog even geduld, want deze zomer lanceert Batiste twee limited edition droogshampoos: ORIENTAL en FLORAL ESSENCES. Speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar zowel volume en frisheid in een fles die aansluit bij de laatste fashion trends.

Oosterse invloeden beheersen al decennia de catwalk. Ook deze zomer neemt het oosten je bij de hand. De kleuren en geuren zullen je versteld doen staan! De makers van Batiste hebben een heerlijke trendy floriental geur ontwikkeld met als hoofdnoot een warm, doch fruitig aroma van appel, wilde bessen en grapefruit. De bijnoten van jasmijn, kokosnoot, sandelhout en cederhout maken deze Oriental experience compleet.

Bloemenpatronen zijn dit seizoen overal te zien, de winkels hangen vol met vrolijk makende, kleurrijke patronen. Het bloemenmotief op de bus van Floral Essences wordt weerspiegeld in de delicate geur van het product met als hoofdnoten waterbloesem, een vleugje meloen, sinaasappel en perzik. En de bijnoten van rozen, lelietjes van dalen en violet maken de geur helemaal af. Waan je in de zomer met één enkele spray!

Welke limited edition is jouw favoriet?
Vanaf week 29 kun je via Facebook.com/BatisteNL stemmen op jouw favoriete limited edition en maak je kans op leuke prijzen. Ga je voor ‘ORIENTAL’ of ‘FLORAL ESSENCES’?

Batiste Droogshampoo
Batiste Droogshampoos zijn het geheime wapen tegen vette haarwortels, ideaal voor tussen de wasbeurten door. Perfect voor een druk weekend of na een warme dag op het strand. Zonder dat er water aan te pas komt, krijgt je haar een verfrissende make-over. Ook voor een volume boost in een handomdraai is Batiste hét perfecte product.

Batiste ORIENTAL en FLORAL ESSENCES zijn limited edition. Ga naarbatiste.nl om de gehele collectie te bekijken.

Verkoopadviesprijs: €4,79200ml

Verkooppunten: de Batiste limited editions zijn van week 29 t/m week 32 2015in beperkte oplage verkrijgbaar in 580 geselecteerde Kruidvat filialen. Dat is dus vanaf 13 juli 2015 tot en met 9 augustus 2015.

 

Lees ook:Fris en fruitig met droogshampoo
Lees ook:Doei doffe lokken, hoi heerlijk glanzend haar
Lees ook:Awesome: droogshampoo die naar kokos, appel, grapefruit en wilde bessen ruikt
Lees ook:Pump up your hair volume
Lees ook:So Lovely! CK one summer limited edition

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>