Alleen ‘t beste is goed genoeg voor jouw haren!

Je haren opsteken is leuk als het mooi blijft zitten, toch?! Wij zijn daarom altijd in voor nieuwe tips op het gebied van haaraccessoires en werden door een van onze collega’s uit het vak op de volgende haarclips geattendeerd.

Specialisten in de professionele kapperswereld weten het inmiddels als geen ander: heb je ooit een haarclip van Penguin™ geprobeerd, dan wil je daarna nooit meer iets anders! Deze unieke haarclip is voorzien van twee veren en houdt je opgestoken kapsel daardoor perfect op z’n plek, de hele dag door. Dit alles zonder het haar te beschadigen of te belasten.

Wat maakt de Penguin™ Haarclips uniek ?

De Penguin™ Haarclips bestaan uit 2 veerconstructies en 3 hardplastic houders (een gewone haarklem heeft slechts 1 veer en 2 plastic houders). Dit is de reden dat deze haarclips het haar veel beter bij elkaar houden dan vergelijkbare producten. Door deze 2 veren is de elasticiteit van de haarclip groot. Ook is de klemkracht uitzonderlijk sterk, zonder het opgestoken haar te belasten of te beschadigen. De Penguin™ Haarclips zijn leverbaar in 11 verschillende kleurencombinaties waaronder neutrale tinten zoals zwart en wit in combinatie met vrolijke kleuren zoals rood, roze, paars, blauw en geel.

Distributie, adviesverkoopprijs & meer informatie:

De Penguin™ Haarclips  worden exclusief in de Benelux op de markt gebracht door Trophax OTC B.V. uit Zwijndrecht (NL) en zijn verkrijgbaar bij drogisterijen, kapsalons en diverse webshops.

 

Advies verkoopprijs:

  • Penguin™ Haarclips   op blisterkaart met informatie voor € 6,95/2 stuks

De Penguin™ Haarclips zijn tevens te bestellen via de webshop: www.direct-help.nl

 

Verkrijgbaar vanaf heden.

Lees ook:De verenbellen van Heidi Klum
Lees ook:Nice: veren in je haar
Lees ook:Creëer dubbel volume in je haren
Lees ook:Sunkissed zonder zon…
Lees ook:Dit EK beleven we in stijl!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>