Hoe krijg je je haren winterproof?

De winter is een prachtig jaargetij, maar voor je huid en je haar is de winter best een dingetje. Je haren krijgen extra te  lijden door de extreme kou buiten en de hitte van de CV binnen.Volgens Pantene Pro-V kun je een badhairday voorkomen door je haren te wassen met een shampoo die past bij je haarstructuur.

Je haarstructuur bepaalt niet alleen hoe je haar valt, maar ook hoe het reageert op verzorgingsproducten. Bovendien blijkt uit onderzoek dat er drie primaire haarstructuren kunnen worden onderscheiden, te weten:

- Normaal tot dik haar

- Fijn haar

- Gekleurd haar

Als je de verkeerde producten gebruikt, zal je haar niet goed vallen en ook niet goed aanvoelen. Pantene Pro-V heeft nu drie productlijnen die exact op deze drie haartypen zijn afgestemd. Bepaal dus goed welke bij jouw haar hoort om teleurstellingen qua coupe te voorkomen.

In Europa blijkt normaal tot dik haar het meeste voor te komen. Dit haartype kan twee x zoveel proteine als fijn haar bevatten. Hierdoor is het sterker en kan het meer vocht absorberen dan bv fijn haar. Een nadeel is echter de grotere kans op pluizen. Pantene Pro-V Verzorging & Bescherming gebruik je bij normaal tot dik haar. Deze fijne lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner, een haarmasker en een hittebeschermende glansspray.  De ingredienten in deze lijn beloven je haren te beschermen in de natte en koude wintermaanden, het afbreken en pluizen van je haar tegen te gaan en ze garanderen je stevigheid en souplesse.

De lijn voor fijn haar heet Pantene Pro-V Volume & Veerkracht en deze bestaat uit een shampoo, een conditioner, een twee minuten glansmasker en een hittebeschermende glansspray.

De lijn voor gekleurd haar heet Pantene Pro-V Protect & Glad en deze bestaat uit een shampoo en een conditioner.

Alles in deze lijn heeft een adviesprijs van 4,49 euro.

Lees ook:10 geboden voor je haar
Lees ook:Wondershampoo & meer
Lees ook:Goji-bes voor glanzende lokken die hun kleur behouden
Lees ook:Eng: Meisje verliest haren na gebruik nieuwe shampoo!
Lees ook:Shampoo tegen Acné

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>