Getest: London Addixion

Het is ‘n oud cliché maar ‘t blijft een waarheid als een koe: als je haren goed zitten, voel je jezelf ook top. Door de juiste producten voor je haren te gebruiken, wordt het stylen appeltje eitje. Beauty.blogs ijdeltuiten namen onlangs de proef op de som en gingen aan de slag met producten van L’Oréal Professionnel. We gebruikten de nieuwe lijn London Addixion. Deze bestaat uit  3 nieuwe, innovatieve producten binnen tecni.art.

1. Bubbles Souffflé     : wij geven het een 8

Deze crème is perfect om volume in je coupe te verkrijgen. De Bubbles Soufflé heeft een luchtige crèmetextuur. Je gebruikt hem op licht vochtig haar. Let goed op dat je niet TE veel gebruikt. Goed verdelen en ook de punten meenemen. Daarna fohnen. Geeft je haar volume en glans, erg fijn. Bovendien is ie geschikt voor alle haartypes. Hold factor: 3, Inhoud: 150 ml

2. Bouncy Wax: krijgt rapportcijfer 9

Ook geschikt voor alle haartypen is de Bouncy Wax in deze lijn. Bouncy Wax laat zich het beste omschrijven als een combinatie van wax en crème. Je kunt er flink mee uitpakken, want je kunt met deze cremewax geweldige looks maken die je tijdens de dag ook nog eens kunt veranderen, idéaal zeggen wij van beauty.blog. Vooral korte coupes zijn gebaat bij dit haarvriendje. Gebruik hem op droog haar, maar gebruik ook hier weer niet teveel in één keer, beter pak je een paar keer een likkie erbij dan dat je jezelf een te vette coupe aanmeet. Met je vingers stylen en klaar is ie. En hip ook! Hold factor: 4, Inhoud: 150 ml.

3. Sprax delight: een 7,5

Deze hairtool is een wax in sprayvorm en staat garant voor glanzend haar. Het is geschikt voor alle haartypen. Je brengt hem aan op droge haren. De spray-wax geeft je coupe body, diamantglans en houdt het lichtjes in model. In principe is hij perfect voor kortere coupes, maar met wat langer haar in lagen, kun je er ook best leuke effecten mee bewerkstelligen. Maar ook weer hier geldt: overdaad schaadt, ga bewust te weg, je kunt altijd méér product aanbrengen. Hold factor: 3, Inhoud: 125 ml

Adviesprijs: € 16,00 per product

Let wel: deze fijne haarvrienden zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de L’Oréal Professionnel kapper.

Lees ook:Be creative & feel free: London Addixion
Lees ook:Power Fix your hair
Lees ook:Geef je lokken body
Lees ook:Als je haar maar kort zit!
Lees ook:Rihanna heeft hét COOLSTE haar van Hollywood

1 Reacties // Reageer

One thought on “Getest: London Addixion

  1. Sandy

    Is het ook een aanrader voor heel dun haar? grtjs Sandy

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>