Andrelon droogshampoo, niet aan te slepen!

Daar we deze droogshampoo niet opgestuurd hebben gekregen, zijn we zelf de winkel ingegaan om hem te scoren. Dat was nogal een opgaaf, want van de drie keer dat we droogshampoo gingen shoppen was hij twee keer ‘uitverkocht’. De derde keer was het raak. Het meisje bij de Dirx drogisterij vertelde ons dat de droogshampoo niet is aan te slepen. Kan goed kloppen, want wij hadden deze keer de laatste uit het schap. Maar wat is er nou zo boeiend aan droogshampoo zou je denken?

Hoe vaker je je haar wast, hoe harder je talgklieren vet gaan aanmaken op je hoofdhuid. Veel vrouwen weten dit van hun kapper en wassen hun haar liever niet te vaak. Zelfs ik wist dat. Veel wassen is niet gezond voor je haar. Maar wat doe je dan tussen de wasbeurten door, als je haar wat vetter en futloos wordt? Dan pak je een bus droogshampoo!!

Met de Andrelon droogshampoo kun je je haren wassen zonder dat er water aan te pas komt. Het haalt de vettigheid weg. Het scheelt tijd en het scheelt shampoo. Het werkt serieus en ruikt nog best aangenaam ook. Wij zijn ‘droogshampoo’ om. Nu maar hopen dat Andrelon de vraag van alle hebberige droogshampoo-gebruiksters kan beantwoorden.

Hoe gebruik je het?

 Breng de droogshampoo aan op droog haar en spuit op ca. 20 centimeter afstand op de haarwortel. Laat de spray twee minuten inwerken en borstel of föhn het haar uit. Masseer de droogshampoo met je vingers door het haar. Je haar krijgt vanzelf meer volume.

 

Lees ook:Heidi Montag straks verkrijgbaar in ‘Shampoo-vorm’
Lees ook:Vakantiehulpje: Droogshampoo
Lees ook:Awesome: droogshampoo die naar kokos, appel, grapefruit en wilde bessen ruikt
Lees ook:Keune heeft nu ook een droogshampoo
Lees ook:Toch mooi haar met koud weer dankzij droogshampoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>