Hair treatment for free

Kérastase heeft een nieuwe soort behandeling. De treatment wordt volledig op maat gemaakt.

De kapper kijkt wat jouw haar behoeft, is het droog, is het zwak, is het dun is het dik? Deze Fusio-Dose haarbehandeling is geschikt voor elk haartype. Je kunt hem zelfs gratis laten uitvoeren! Hoe kicken is dat?

Op basis van een uitgebreide diagnose kiest de kapper een combinatie van een concentré en een booster. De sterk geconcentreerde formules van de concentrés beantwoorden aan de basisbehoeften van het haar, de boosters voorzien het haar vervolgens in de secundaire behoeften. Deze exclusieve, professionele service wordt ter plekke samengesteld in de salon. Deze op maat gemaakte behandeling zorgt voor een fundamentele, directe transformatie van het haar.

Ieder haartype heeft andere eisen en dient met zorg te worden behandeld. Fusio-Dose bestaat uit vier sterk geconcentreerde formules die voorzien in de basisbehoeften van het haar. Deze concentrés worden gecombineerd met een booster, welke antwoord geeft op de secundaire behoeften van het haar. Aan de hand van de professionele haardiagnose van de Kérastase advieskapper wordt een concentré met de passende booster gemengd om een gepersonaliseerde behandeling te bieden. Met Fusio-Dose biedt Kérastase zestien op maat gemaakte combinaties waarmee de kapper een specifieke treatment op maat kan creëren, afgestemd op de persoonlijke behoeften van JOUW haar.

Gratis behandeling voor jou!! Doen!
Kérastase wilt dat iedereen de Fusio-Dose behandeling kan ervaren. Scan daarom de QR-Code zoals hieronder afgebeeld en ontvang een voucher voor een gratis Fusio-Dose behandeling bij jouw Kérastase advieskapper. Een voucher aanvragen kan t/m 31 januari 2012. Deze voucher kan je vervolgens inleveren t/m 28 februari 2012.
Check ook : Kérastase.com.

 

Lees ook:Pump je fijne haar op
Lees ook:Kérastase website vernieuwd
Lees ook:Ga gratis naar de Kapper
Lees ook:Kaviaar tovert diamantenglans op je haren
Lees ook:Nieuwe klus voor Kate Moss

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>