Defrizz Serum , musthave voor je haren!

Defrizz Serum een nieuw glansserum in het Keune Design assortiment van Keune Haircosmetics. Het serum maakt het haar zacht en glad en geeft veel glans aan het haar. Defrizz Serum houdt de vochtbalans op peil en voorkomt pluizig haar.
 
De design flacon met dispenser geeft een luxe uitstraling aan dit fantastische product, dat zowel voor salongebruik als voor thuisgebruik is geschikt. Door de geconcentreerde formule is slechts een enkele druppel van het serum voldoende voor een ultieme glans-finishing van elk kapsel.Defrizz Serum heeft een antistatische werking. Dit product is ook zeer geschikt voor gebruik bij hair extensions. De receptuur bevat het speciale Double Layer Protection System voor dubbele bescherming tegen vrije radicalen en invloeden van buitenaf.

Tips van Keune Hairstylist Marc Lubach
Er zijn verschillende oorzaken voor gespleten haarpunten. Keune Hairstylist Marc Lubach geeft een aantal tips hoe je dit probleem kunt voorkomen:
·        Het te veel borstelen van het haar is één van de veroorzakers van gespleten haarpunten. De allerbelangrijkste oorzaak is het borstelen van het haar terwijl het nog nat is, omdat nat haar tot 25% kan rekken.
·        Verwarmde apparaten kunnen het haar beschadigen en droog maken. Probeer dit soort apparaten zoveel mogelijk te vermijden. En als je ze toch moet gebruiken, bescherm je kostbare haren dan met een hittebeschermend product. Keune Design Defrizz Serum geeft hittebescherming tijdens het gebruik van föhn of stijltang.
·        Wrijf het haar ook niet droog met een handdoek wanneer je gespleten punten wilt voorkomen. Beter kun je de haren droogdeppen en dan doorkammen met een grove kam.
 
Informatie
Kijk op www.keune.nl voor de dichtstbijzijnde Keune kapsalon.
Keune Design Defrizz Serum, 50 ml – € 23,95

Lees ook:Pump up your hair volume met Blend Powder
Lees ook:Beleef langer plezier aan je haarkleur
Lees ook:Gel en wax ineen
Lees ook:Keune heeft nu ook een droogshampoo
Lees ook:Ambassadeur Publique Keune: Marc Lubach

1 Reacties // Reageer

One thought on “Defrizz Serum , musthave voor je haren!

  1. Fleur

    Keune heeft de laatste tijd wel veel leuke nieuwe producten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>