John Frieda Thermal Protection Hairserum: geen pluishaar meer!

 

 

Zon droogt niet alleen je huid uit, ook je haar krijgt het te verduren. Vooral in combinatie met zout en chloor en wellicht ook nog in combi met allerlei stylingproducten die zo heerlijk indrogen terwijl je onder die koperen ploert zit uit te puffen. John Frieda komt speciaal voor dat uitgebluste haar met een Thermal Protection Hair Serum. Om de boel herstellen, maar wij zouden zeggen: voorkom die ellende en werk preventief.

 

Ik ben een ijdeltuit (zegt Marieke). Er zitten altijd wel een paar potjes,tubes of bussen styling- en verzorgingproducten in mijn strandtas. Om mijn krullen er weer in te kneden of om pluis tegen te gaan na een dag zwemmen en woelen op een handdoek. De kans is groot dat dit jaar het nieuwe sun-serum van John Frieda ergens in mijn tas rondslingert. Dit serum is namelijk ideaal tegen pluisvorming ( zeker aan het einde van de zomer als zonnestralen je haar hebben uitgeput) en het beschermt je haar met een speciaal laagje tegen de schadelijke UV-stralen van het zonlicht ( en ook tegen de hitte van de föhn overigens) Daarbij herstelt het je beschadigde lokken en het serum helpt kleurvervaging voorkomen. Ohja, het geeft ook nog een glossy glans aan je haren. Om dorstige plukken enigszins mee te verdoezelen…Nou, wat wens je nog meer? Eigenlijk doet het gewoon alles, wat je wilt….

Lees ook:John Frida rekent af met style-beïnvloedende weerseffecten
Lees ook:Met je BFF’s naar John Frieda salon Londen
Lees ook:Boost je huid met een serum
Lees ook:Behoud je stralende blonde lokken
Lees ook:John Frieda komt naar Nederland

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “John Frieda Thermal Protection Hairserum: geen pluishaar meer!

 1. GW

  Ik heb dit product een tijd lang geprobeerd. Samen met de frizz ease shampoo en conditioner. Ik heb van nature dik, enigszins pluizig haar. De eerste paar weken was het perfect, glanzend superzacht haar. Maar na een tijdje, wat met veel van deze producten zo werkt, ontstond er een, wat ze een in Amerika noemen, een build op van het product. Er bleef elke keer een vettig laagje hangen en na een paar weken heb je dun, plat en vettig haar. Bovendien, heb je niet zoals bijv. bij Loreal een lekkere “net–gewassen-geur” die blijft hangen. Dat samen met het steeds vetter wordende haar, tja je begrijpt het wel. Ik heb nog een tijdje geprobeerd om het met Loreal te combineren; tijdje lang John Frieda gebruiken en dan “build-up” afbranden met Loreal. Werkt op zich wel, maar na een tijdje kreeg ik er genoeg van. Liever echt schoon, lekker fris ruikend, dik en ietwat pluizig haar, dan vettig, plat, uitgeblust haar.

    /   Reply  / 
 2. redactie, monique

  bedankt voor je reactie GW, we zouden eigenlijk eens aan JOHN Frieda moeten vragen wat hij denkt daartegen te kunnen doen, vind je ook niet?

    /   Reply  / 
 3. Nienke Vlak

  Ik gebruik het serum nu al maanden en heb geen last van build up, ben zeer tevreden. Gewoon je haar goed wassen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>