Paula Begoun betwijfelt werking laserkam tegen haaruitval

Altijd leuk, die berichten van Paula Begoun. Deze week neemt ze stelling tegen de berichten dat de Hairmax Laserkam, die recent een FDA-approval heeft gehad, echt zo goed werkt als de schijn die het opwekt. Ze heeft gespit in wat onderzoeken en is tot de conclusie gekomen dat de laserkam eigenlijk minder resultaat oplevert dan een shampoo tegen haaruitval; waarin de werkzame stof minoxidil zit.

 

De kam werkt op basis van infrarood licht, maar de dosis daarvan is dermate laag dat ze het ongeloofwaardig vindt. Ze poneert: 'Dan zouden mannen (en vrouwen) toch heel wat meer uren in de zon doorbrengen als ze door zouden krijgen dat infrarood licht helpt om de haargroei te stimuleren.'

Pikant is dat de chemici van de veelbesproken blog BeautyBrains onlangs naar buiten brachten dat de kam wel degelijk resultaat oplevert, het zij niet veel. Het is duidelijk dat Begoun de lat hoogt legt in haar recensies; als iets zegt te werken dan moet dat het ook echt goed doen en blijkbaar niet een klein beetje. En zo krijg je natuurlijk fijne discussies:-)

Lees hier mijn blog over kaalheid bij jonge vrouwen. 

Lees hier het volledige verslag van Begoun over de laserkam.

 

Lees ook:24 karaats bladgoud op je huid
Lees ook:Straks ook Gentlewaves voor thuisgebruik
Lees ook:HairMax Laserkam, Zeno puistbestrijder…het werkt
Lees ook:Filmpje Paula Begoun: dure creme is echt niet beter
Lees ook:Cosmetisch ingreepje voor arme lelijkerd?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paula Begoun betwijfelt werking laserkam tegen haaruitval

  1. teha

    ik heb liever een recensie die eerlijk zegt dat iets het echt goed doet, dan dat vage gedoe,wat dat betreft kan de lat niet hoog genoeg liggen, vind ik.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>