Musthave voor de rijpere huid

Ga je binnenkort op reis of wil je gewoon eens een nieuwe fijne en rijke huidverzorging proberen, dan is het volgende beautypakket echt iets voor jou, want Dr. Hauschka heeft van haar regeneratielijn een luxe miniatuurverpakking voor de rijpere huid ontwikkeld. De exclusieve Regeneratie Verzorgingsset is ideaal om kennis te maken met deze kwalitatieve lijn van Dr. Hauschka Cosmetica of handig in de koffer voor mee op reis. Nu heb je in totaal vijf Dr. Hauschka minitatuurverpakkingen om uit te kiezen, als cadeau voor je moeder of vriendin of als traktatie voor jezelf.

De Regeneratie Verzorgingsset bestaat uit de volgende vijf producten:

1.Regeneratie Oogcrème
2.Regeneratie Dagcrème
3.Regeneratie Hals en Décolleté
4.Regeneratie Serum
5.Regeneratie Bodymilk

Bijzondere ingrediënten, met heilzame eigenschappen:

De rijpere huid heeft andere dingen nodig dan de jonge huid. Aangezien hydratatie een belangrijk aspect is, bevat de Dr. Hauschka Regeneratie Verzorgingsset het vochtvasthoudende kweepeerzaad en bryophyllum dat ook vitaliseert. Akkerpaardenstaart versterkt en verstevigt de huid, terwijl de antioxidanten in West-Indische kers beschermen tegen vrije radicalen die de huid verouderen.

Elk product heeft een unieke samenstelling:

Regeneratie Dagcrème vernieuwt de huid en maakt haar glad, net als de Regeneratie Crème Hals en Décolleté. Regeneratie Bodymilk trekt snel in de huid en zorgt ervoor dat de huid stevig en gezond aanvoelt. Door de verstevigende en hydraterende eigenschappen, vernieuwt het Regeneratie Serum de huid, terwijl de Regeneratie Oogcrème rimpeltjes en lijntjes verfijnt.

Adviesprijs € 29,50 – verkrijgbaar vanaf 15 oktober

Lees ook:Bye bye kalkoenhals
Lees ook:Zo blijft je decolleté mooi verzorgd
Lees ook:Minder elastisch na je 40ste!
Lees ook:Het geheim van stralend wakker worden? Dr. Hauschka Nacht Serum
Lees ook:Citroentjesfris de zomer door

1 Reacties // Reageer

One thought on “Musthave voor de rijpere huid

  1. Cosmetica groothandel

    It is really helpful for who want to care the skin.You may go out side then you have protect your skin from the sun,pollution etc.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>