Wordt Miss Natural 2013

Plofkippen, light-producten, paardenvlees, E-nummers, vleeswaren met suiker… Onze voeding komt steeds meer in het nieuws. En niet voor niets. Want hoe gezond zijn onze dagelijkse boodschappen nog als we de ingrediënten en oorsprong eens goed onder de loep nemen? Natuurlijk eten – en leven – lijkt de enige manier om ervoor te zorgen dat we wel de juiste ingrediënten en voedingsstoffen binnenkrijgen. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen een natuurlijke levensstijl aanhangen. Wie ook die stap wil zetten of al gezet heeft, kan op 20 april naar Landgoed Drakenburg, voor een bezoek aan hét event ter bevordering van de natuurlijke levensstijl.

We kunnen er nu eenmaal niet meer zomaar van uit gaan dat alles wat in de winkels ligt en in de horeca wordt aangeboden goed voor je is. Wie natuurlijk eet, weet dit, en kijkt kritisch naar elk product. Natuurlijke voeding en een natuurlijke levensstijl winnen steeds meer aan populariteit in ons land. Een evenement als de Miss Natural Awards trekt ook niet voor niets zoveel aandacht en bezoekers. Eva de Beijer is in 2011 met het platform MissNatural.nl begonnen, omdat ook zij merkte dat er een steeds grotere belangstelling kwam voor natuurlijke voeding en verzorgingsproducten. Sindsdien groeit het aantal leden en bezoekers van de site, evenals het aantal volgers via social media, nog elke maand zienderogen. In 2012 werden de Miss Natural Awards voor het eerst georganiseerd door Eva de Beijer. Dit was zo’n groot succes, dat ze besloot om voor de tweede keer een ruimere locatie te zoeken.

Miss Natural Awards

De tweede Miss Natural Award uitreiking vindt plaats op zaterdag 20 april 2013, dit keer op Landgoed Drakenburg te Baarn. De dag staat geheel in het teken van de natuurlijke levensstijl. Je kunt er andere vrouwen ontmoeten die jouw interesse delen, evenals de redactie van MissNatural.nl, interessante workshops volgen van inspirerende sprekers en daarnaast ook nog eens heerlijk genieten van lekker eten en drinken – puur natuur! – en een fantastische omgeving. En niet te vergeten de uitreiking van de Miss Natural Awards 2013!

Inspirerende sprekers
Het is dit jaar de tweede keer dat de Miss Natural Awards worden georganiseerd en het belooft weer een fantastische dag te worden. Je kunt aan het evenement deelnemen als bezoeker en genieten van leuke en interessante lezingen en workshops, van onder andere Albert Sonnevelt

van Sonnevelt Opleidingen, Orthomoleculair arts Geiske de Ruig, Richard de Leth die het boek ‘Oersterk’ schreef, en Yvonne van Stigt, PNI therapeut en auteur van ‘Oergondisch genieten’ en ‘Oergezond het jaar rond’. Meer informatie over deze inspirerende sprekers kun je vinden op Award.MissNatural.nl.

Wordt Miss Natural 2013

Of doe mee en geef je op als Miss Natural 2013! Hiermee maak kans om nog meer prachtige prijzen. De hoofdprijzen zijn:

  • Een studie naar keuze van Sonnevelt      Opleidingen, t.w.v. €1500,-
  • Een geheel verzorgd weekend Yoga Festival      op Terschelling t.w.v. €500,-
  • Een titanium slowjuicer van Versapers      t.w.v. €319,-

De top 3 winnaars krijgen bovendien €100,- euro aan boodschappen cadeau bij EkoPlaza. Behoor je tot de top 10 finalisten van de Miss Natural Awards 2013, dan ga je naar huis met een boodschappenpakket, t.w.v. €40,- van het 100% biologische merk Bio+.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze hele speciale dag, exclusief voor Miss Natural leden, vindt plaats via award.missnatural.nl.

Lees ook:Superfoodsweek gaat van start
Lees ook:Miss World is een Filipijnse
Lees ook:All about beauty #NaturalBeautyWeek
Lees ook:Jong visagietalent krijgt podium
Lees ook:Win een ELLE Goodiebag!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wordt Miss Natural 2013

  1. Bram

    Is het niet Word Miss Natural, met de d zonder t?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>