*Biologische zonnelijn bekroond*

Op dinsdagavond 5 februari jl. vond de jaarlijkse Beauty Astir-uitreiking, een initiatief van de Vereniging van Cosmeticajournalisten (VCJ) plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. LOVEA BIO, de gecertificeerd 100% biologische zonnelijn won hierbij de derde prijs in de nieuwe categorie ‘Best Eco’!

Alle producten van LOVEA BIO hebben een ECOCERT®-certificering. Producten met het ECOCERT®-keurmerk bevatten natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit biologische teelt. Bij dit keurmerk dienen producten ten minste 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong te bevatten.

In het geval van de LOVEA BIO-lijn is dit percentage zelfs 100%!

De producten van LOVEA BIO beschikken allen tevens over het Cosmébio®-label. Cosmébio® is de Franse beroepsorganisatie die de volledige natuurlijke- en biologische cosmeticasector vertegenwoordigt, te weten leveranciers van grondstoffen en ingrediënten, fabrikanten, laboratoria en distributeurs. Producten met het Cosmébio®- label bestaan minimaal voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten tevens minimaal 10% ingrediënten, afkomstig van biologische landbouw.

Lovend juryrapport

Het juryrapport van de Beauty Astirs 2012 over LOVEA BIO luidt: “Lief voor je huid, lief voor de natuur, en direct kunnen genieten van de zon – daar houdt de beautypers van! Dankzij kokos en monoïolie ruiken de zonneproducten ook lekker (wat wel eens anders is bij eco-zonproducten) en dankzij de 100% natuurlijke, minerale filters ben je direct optimaal beschermd tegen UV-straling. Veel juryleden prijzen ook de kinderproducten met SPF 50, omdat die zo prettig aanbrengen.”

Meer informatie:

De producten van LOVEA BIO worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda en worden verkocht in de filialen van o.a. Etos en De Tuinen.

Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl

Lees ook:Kijk jezelf eens shinen, lekker kleurtje!
Lees ook:Biologische zonnecosmetica
Lees ook:Biologische zonnebrand :-)
Lees ook:Biologische sterren
Lees ook:No sweat no more!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>