Duik beauty-proof het nieuwe jaar in met een starter kit van FreshMinerals!

Nog even en het jaar 2010 is een feit! Een nieuw jaar voor de boeg vol nieuwe plannen en vooral… goede voornemens. Voor een frisse start is de Nieuwjaarsduik in de Noordzee een optie. Het kan echter ook een stuk comfortabeler. De Kick Start en Quick Start Mini Starter Kits van de nieuwe generatie minerale make-up van freshMinerals bieden alles voor een frisse start van het nieuwe jaar, waarbij het goede voornemen van een altijd verzorgd uiterlijk in elk geval volbracht wordt! De make-upproducten van freshMinerals worden wereldwijd door bekende visagisten en celebrities gebruikt vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design.

De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24- uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog. De complete Kits van freshMinerals stellen iedereen in staat om op een aantrekkelijke wijze kennis te maken met dit absolute topmerk onder de minerale make-up! Een frisse start met de freshMinerals Kick Start of Quick Start Mini Starter Kits! De KickStart Mini Starter Kit en QuickStart Mini Starter Kit van freshMinerals bieden alles om verslaafd te raken aan de vele voordelen van minerale cosmetica. Deze complete kits bevatten beiden een freshMinerals Duo Loose Mineral Foundation, welke 100% puur is, vrij van talk, olie, parfum en conserveringsmiddelen.

Als bonus bevat deze mini kit ook nog een minerale Smoothing Prep-Primer waardoor de foundation perfect blijft zitten, voorzien van vitamines. De Kick Start Kit bevat een Kabuki Brush en de Quick Start Kit een Retractable Brush. Distributie & verkoopprijzen: De nieuwe generatie minerale make-up producten van freshMinerals wordt exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein. De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland en België. Consumenten kunnen kijken op de websites www.fresh-minerals.nl (of voor België: www.freshminerals.be) voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.

Verkoopprijzen: · freshMinerals Kick Start € 57,95 · freshMinerals Quick Start € 57,95

Lees ook:Dit is dé perfecte kwast
Lees ook:Kissable lippen
Lees ook:Lady Gaga kan niet zonder freshMinerals…
Lees ook:Voor elke mood een andere kleur …
Lees ook:Summer on your face

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>