Shine op je best met de party look van Bourjois

Denk je aan Bourjois  dan denk je aan “Paris chic”. Laat je inspireren door de Parisienne en haar unieke stijl!  Zwart dragen tijdens de feestdagen, zoals iedereen? Haar vrije en creatieve geest zorgt ervoor dat ze aan deze tijdloze stijl op subtiele wijze een eigen nieuwe en moderne uitstraling geeft. Alle diepte en mysterie van zwart… zonder zwart! De nacht is nooit helemaal zwart, vooral niet tijdens een feestnacht! Met weelderig dieppaars, ultra-donkergroen en diepzeeblauw speelt de “False Blacks”-collectie met het duistere licht van donkere kleuren om ogen en nagels onder te dompelen in een mysterieuze gloed. Een harmonie van ultra-chique schakeringen, geïntensiveerd door een elegante dosis stralend, stijlvol en ondeugend fuchsia. Ingetogen of rock? It’s up to you!

Combineer een mix van texturen, stijlen en effecten… Want waarom zou je geen leren jasje durven dragen tijdens de eindejaarsfeesten? De “False Blacks”-collectie nodigt je uit brutaal en speels te zijn en een onweerstaanbare sophisticated looks te creëren of juist te kiezen voor een meer casual, moderne stijl. Je hoeft pas op het laatste moment te beslissen – dat is het geheim van de Bourjois look!

Parelmoer

Voor de feestdagen heeft Bernadette Pascua, de styliste uit New York, het Bourjois-palet voorzien van een feestelijk tintje met haar bekende sierlijke en vrouwelijke stijl. Het palet bevat acht verfijnde, multi-effect kleuren – in subtiel parelmoer of sprankelend – die op talloze manieren gecombineerd kunnen worden. De intuitieve texturen zijn eenvoudig te gebruiken, geven door ze moeiteloos te blenden en te layeren geleidelijk meer intensiteit, en blijven gemakkelijk tot wel twaalf uur zitten. De acht tinten zitten in een prachtige zwartgelakte cassette, inclusief panoramisch spiegeltje en dubbelzijdige kunststof applicator.

Super mascara!

Ben je al bekend met de Twist up the volume mascara – Black Balm edition? Deze is grandioos. Deze mascara is zwart, echt zwart, voor nog meer contrast met de “False Blacks” smoky eye. Maar het sluit, samen met de souplesse van de balsemtextuur, geen enkel compromis qua lengte, definitie en volume.

Het geheim: een formule met zwarte orchidee-extract, zijdezachte olieën, vitaminenderivaten en een wassoortenmix van bijenwas en carnauba, die een volle, rijke textuur geeft zodat de mascara gemakkelijk en soepel aan te brengen is. Door eenvoudig aan het topje van de mascara te draaien verleng of verkort je de borstelhaartjes voor het gewenste effect. Positie 1: verlengt en separeert de wimpers een voor een. Postitie 2: geeft de wimpers extra volume.

Getest en goedgekeurd* • 97% vindt dat de formule soepel en gemakkelijk in gebruik is

• 97% vindt dat de mascara, van inplant tot top, een waaier aan zwarte wimpers geeft

• 97% vindt dat hun wimpers goed gedefinieerd zijn

• 97% vindt dat de wimpers flexibel blijven *test uitgevoerd onder 33 vrouwen

GETEST VOOR JOUW OGEN Getest onder oogheelkundig toezicht, ook geschikt voor contactlensdragers.

 La Laque Gel

Op je nagels ga je los met La Laque Gel. Deze houdt 15 dagen lang kleur en glans en daarvoor heb je geen uv-lamp nodig. Er zijn drie levendige nieuwe kleuren. Creëer je eigen speelse twist door over de nagellak het chique, intense Fuchsiao Bella (06) subtiel als stipjes op één van je nagels aan te brengen.

*Houdt tot 15 dagen, mits aangebracht volgens de tweestappenroutine met Le Laque Gel Top Coat

Fijne matte lipstick

Waanzinnig populair – iedere 36 seconden wordt in Frankrijk een Rouge Edition Velvet-lipstick verkocht*! Het is ook wereldwijd een succes dat natuurlijk komt door de uitzonderlijke levendigheid van de 16 kleuren, de krachtige matte finish en de praktische, nauwkeurige kunststof applicator. Kies voor de feestdagen uit de twee trendy fuchsia’s die op alle winterfashionshows te zien waren: een roze kleur met subtiel exotische, warme accenten, of de paarsgetinte fuchsia met diepe, sensuele nuances.
Hoe dan ook, je kunt hier geen fouten maken; het is de perfect touch die met een harmonieuze kleur een persoonlijk twist geeft aan de “False Blacks” oogschaduws en de nieuwe La Laque Gel kleuren. Chic of rock, verfijnd of casual, iedere vrouw vindt haar eigen stijl!

Highlighten op niveau! 

Het ideale product om het licht te vangen, zelfs wanneer je in beweging bent. Het verheldert en sculpt zichtbaar je gezichtdelen: de jukbeenderen, het wenkbrauwbot en de cupidoboog. De luchtige, vloeibare gelformule, verrijkt met subtiel reflecterende parelpigmenten,
sluit perfect aan bij je dagelijkse make-uproutine en breng je over je foundation aan. De universele kleur is geschikt voor alle huidskleuren. De Sculpt Light highlighter: een slim idee om alle blikken te vangen.

Sculpt Light ‘flitstechniek’
1. Laat de wenkbrauwen eruit springen door de wenkbrauwboog met de Sculpt Light aan te zetten. Blend de textuur zacht kloppend met de
vingertoppen met de huid.
2. Verhelder en benadruk het bovenste deel van de jukbeenderen vanaf halverwege de ogen tot de
slapen. Blend de textuur zacht kloppend met de vingertoppen voor een natuurlijk en egaal resultaat.
3. Maak de lippen voller door een vleugje aan te brengen op de cupidoboog voor een glanzende finish.

De musthaves:

Palette Smoky by Bourjois € 15,99*
Mascara Twist up the Volume 22 Black Balm € 15,99*
Sculpt Light Strobing Highlighter € 13,99*
La Laque Gel 3 new shades 22 Clair de Plum, 23 Revol’vert, 24 Blue Garou, 06 Fuchsiao Bella € 10,99*
Rouge Edition Velvet 05 Olé Flamingo!, 14 Plum Plum Girl € 14,19*
*adviesverkoopprijs

Het model draagt:
Op haar ogen: Eyeshadows uit het Palette Le Smoky by Bourjois en de Twist Up black Balm Mascara.
Op haar lippen: Rouge Edition Velvet 05 Olé Flamingo!
Op haar nagels: La Laque Gel 23 Yeux Revol’vert en 06 Fuchsiao Bella

Verkrijgbaar bij: geautoriseerde BOURJOIS verkooppunten

 

Lees ook:Krijg een continu fascinerende blik
Lees ook:Bourjois onthult met Volume Reveal Mascara alle wimpers!
Lees ook:Verzorgende Mascara met Honingextract
Lees ook:Prettig: Etos Hypo Allergeen Volume mascara
Lees ook:Manicure voor thuis zonder UV licht in 12 kekke kleuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>