Alleen voor echte diva’s!

De producten van La Prairie doen wat ze beloven: ze geven je een gave en stralende huid, maar daar betaal je ook flink voor. Een crèmetje van La Prairie kost al snel een slordige honderd euri’s. Mijn oog viel laatst op deze meest exclusieve uitvoering van een crème die je je maar kunt bedenken. In de pot zelf zit een substantie met kaviaar als hoofdingrediënt en dat is al een luxe op zich. Maar moet je de buitenkant van de verpakking eens zien…deze is volledig bedenkt met echte swarosvki stenen. Wauw!

Ongelofelijk mooi toch?! Er is maar liefst 48 uur gewerkt om deze crème pot zo op te pimpen! Gelukkig kun je de pot na gebruik opnieuw laten vullen. Het is een prachtige blikvanger voor op je plancet, maar dan moet je ook wel diep in de buidel tasten. Voor 2900 $ of € 2000 is ie van jou. Je kunt hem verkrijgen via www.luxury-design.com

Lees ook:Karamellavendel is dé make-up kleur dit najaar
Lees ook:Verrukkelijke lipbalsems met mangoboter uit Zee
Lees ook:Fergie zet dobbelstenen trend!
Lees ook:Met ♥ van Sylvie
Lees ook:Vijfde tattoo voor Olcay

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>