Clinique… verzorging met een boodschap #DifferenceMaker

Clinique voert een digitale en sociale activeringscampagne genaamd #DifferenceMaker, omdat zij vrouwen meer zelfvertrouwen en de kracht willen geven om iets bij te dragen voor een betere wereld, in hun omgeving of in hun persoonlijk leven. Een heel bijzonder initiatief.

Decennialang ontwikkelde Clinique vernieuwende producten, waaronder het iconische 3-Stappen Systeem met een cleanser, exfoliant en Dramatically Different Moisturizing Lotion+™, met als doel de consument meer zelfvertrouwen te geven.

Ieder Clinique product zet een verandering in werking dankzij effectieve oplossingen en een positieve uitwerking op de huid en uitstraling. Door één product te veranderen in een beautyroutine kan er al een positieve verandering in de huidconditie zijn en dat geeft weer meer zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is de spil van alles wat Clinique doet en ook de basis van de wereldwijde campagne: Difference Maker.

Vrouwen meer zelfvertrouwen geven

De Difference Maker campagne heeft als doel vrouwen meer zelfvertrouwen en de kracht te geven om iets bij te dragen voor een betere wereld, in hun omgeving of in hun persoonlijk leven. Daartoe vertelt de campagne de verhalen van zes bijzondere vrouwen uit de verschillende delen van de wereld: Gina Rodriguez, Erendira Ibarra, Victoria Pendleton, Jessica Nkosi, Nazan Eckes en Ning Chang. Samen met Clinique doen deze vrouwen iets voor hun omgeving en delen zij de hoopvolle boodschap van verandering om zo andere vrouwen te inspireren hetzelfde te doen. Deze vrouwen zijn een enorme bron van inspiratie en bewijzen dat één verandering daadwerkelijk een groot verschil kan maken.

Elk van de zes vrouwen die te zien zijn in de Difference Maker campagne ondersteunt goede doelen die bij The Clinique Difference Initiative horen, een filantropisch platform dat de ontwikkeling en gezondheidszorg van vrouwen ondersteunt. Het doel ervan is vrouwen de moed te geven om de beste versie van zichzelf te zijn, om daarbij de centrale momenten in het leven om te zetten in persoonlijke overwinningen. Clinique onderstreept het positieve verschil dat zelfs de allerkleinste verandering het verschil kan maken in de wereld om ons heen;

Of het nu gaat om het Clinique 3-Stappen Systeem, de ondersteuning van gezondheidszorg en onderwijs middels het The Clinique Difference Initiative of het geven van zelfvertrouwen middels de Difference Maker campagne, Clinique gelooft er heilig in dat één verandering een groot verschil kan maken. Jij hopelijk ook!

Ontmoet de vrouwen

Gina Rodriguez

Deze Award-winnende actrice komt uit de USA. Zij heeft een hoofdrol in de serie Jane the Virgin die wereldwijd wordt uitgezonden. Haar missie : anderen helpen dezelfde kansen te krijgen en onderwijs toegankelijk maken voor iedereen.

Bekijk hier de video van Gina

Erendira Ibarra

Mexicaanse filantroop, zakenvrouw en actrice met een rol in de Netflixserie Sense 8. Haar missie :de betekenis van het woord rechtvaardigheid vertalen in liefde.

Bekijk hier de video van Erendira

Victoria Pendleton

Voormalig Olympisch, Europees en Brits kampioen wielrennen. Haar missie : vrouwen leren dat ze zichzelf geen beperkingen moeten opleggen en vrouwen meer kansen geven.

Bekijk hier de video van Victoria

Jessica Nkosi

Zuid-Afrikaans model en actrice met een rol in de serie Isibaya. Haar missie : vechtenvoor de volgende generaties door zorg en steun te biedenaan de kinderen van vandaag, omdat ze de leiders zullen zijn van morgen.

Bekijk hier de video van Jessica

Nazan Eckes

Een televisiepresentatrice en schrijfster, wonend in Duitsland. Haar missie : zij maakt zich hard voor gedegen onderwijs.

Bekijk hier de video van Nazan

Ning Chang

Een in Duitsland geboren Taiwanese awardwinnende actrice. Haar missie :een gezonde levensstijl propageren om zo de kwaliteit van het leven te verbeteren en gelukkiger te worden.

Bekijk hier de video van Ning

#DifferenceMaker

Lees ook:Legendarisch: Sylvia Kristel in Amira tamponcommercial
Lees ook:Nieuw gezicht voor Amanda Bynes
Lees ook:ADV: Kim Bakker voor Nature Fits All (Video)
Lees ook:Wees er trots op dat je een meisje bent
Lees ook:Dieettip: no lipstick please!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>