Aan deze 7 eigenschappen herken je de FITGIRL

Fitgirl lijkt wel het woord van 2016! Het was er ook al in 2014, maar nu kunnen we er echt niet meer om hen Je komt ze overal tegen. Jonge sportieve girls die gezond eten en regelmatig in de sportschool te vinden zijn. Ze zijn bewust bezig met hun lichaam en met wat ze erin stoppen. Op zich alleen maar goed natuurlijk dat we met zijn allen veel gezonder leven tegenwoordig. Naast de fitgirl heb je ook de fitmom. Hieronder 7 kenmerken van een fitgirl:

1.  Ze zijn ontzettend actief op social media. Met name op Instagram. Dagelijks posten ze foto’s  van hetgeen ze eten, wat ze doen qua sportiviteit en foto’s van hun body die er met de dag strakker, gespierder en slanker uit gaat zien. Fitgirls zijn per definiet niet alleen maar slank, ook vollere dames die being fit als mindset hebben, zijn absolute fitgirls.

2. Ze eten heel gezond en daaronder verstaan ze: geen alcohol drinken, veel water drinken, veel kip, veel groenten, havermout, fruit, salades en kwark. Ze eten nauwelijks aardappels, pizza’s, friet en brood. Het maakt niet uit waar ze eten, maar er wordt altijd voordat er gegeten wordt, eerst een foto van het bordje met food gemaakt. Ze bereiden trouwens hun eten voor de hele week voor en dat stoppen ze in bakjes. Ze doen dat meestal op zondag #mealprep

3. Ze eten voor 90% suikervrij en scannen al het eten ook op de hoeveelheid suikers en vetten die erin zitten #sugarfree

4. Soms hebben ze last van een ‘snaccident’, dan hebben ze per ongeluk toch iets ongezonds gegeten en het gevoel dat te moeten opbiechten op Instagram, want in dat opzicht zijn ze ook heel sportief. Fitgirls hebben een zwak voor oreo’s, m&m’s en ben & jerry’s. Uiteindelijk zijn ze diep in hun hart ook mensen. Gelukkig maar #snaccident

5. Ze dragen hun haar het liefst in twee vlechtjes , ingevlochten box vlechtjes #boxerbraids

6. Ze willen ook graag een fitboy aan hun zijde. Een gezonde kerel met een sixpack die samen met hun gaat trainen #fitboy #sixpack

7. Ze hebben heel veel leggings in alle kleuren en ook met motieven. En sneakers hebben ze eveneens volop #sportswear

Lees ook:Spiegeltje, spiegeltje aan de wand? Wie heeft de mooiste vlechtjes van ons land?
Lees ook:Voel je JLo in je fitgirl pantalon
Lees ook:IJs in je water maakt slank
Lees ook:Zo maak je caloriearme healthy ‘Fitgirl-ijsjes’
Lees ook:Na de kerst voel ik me zooooo…. opgeblazen!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>