Dit drankje zou je vet verbranden

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Een drankje welke verkrijgbaar is in twee lekkere smaken (cranberry en apple + acai) en welke bovendien helpt om je vet te verbranden. En daar komen wij nu pas mee? Sorry dames en heren, we ontdekten dit prachtige frisje onlangs dankzij een positieve post van Life is Beautiful presentatrice Sophia de Boer op FacebookSophia schreef het volgende erover: Almost bikini time!  Drink het nu iedere dag… lekker gezond frisdrankje! Koud het lekkerst met veel ijsklontjes erbij. Maar mijn calorieën verbranden top daardoor. Het werkt voor mij! #aspire #aspiredrink #bikinimodel#vacation #aspiredrinks #new #healthy #loveit #tip#worksforyou #goforit #reducefat #zero#ambassadrice #fris #onmyway #work

We hebben ons daarna in Aspire verdiept en een aantal blikjes aangeschaft. Het smaakt serieus goed en is zeer welkom naast water en cola zero. In het begin was het even wennen, maar het is een heerlijk drankje met 0 calorieën er in. Daarbij belooft het je vet te verbranden. Echter willen we hier pas uitspraken over doen na Aspire twee weken te hebben geconsumeerd. Uiteraard hebben onze levensstijl er op aangepast. Zo eten we gezond en bewegen we.

Geschiedenis

Aspire is ontstaan danzij de heren Darren Linnell en Neil Blewitt. Dit zijn 2 topsporters uit Engeland. Zij misten een drankje dat goed voor hun lichaam was. In 2008 besloten ze een betere manier te vinden om niet alléén met bewegen af te kunnen vallen. En zo ook je hele lifestyle te verbeteren. Geen pillen, poeders of supplementen, maar een frisse benadering. Een nieuwe calorie reducerende softdrink was geboren. Via productontwikkeling en tests kwam het Aspire team terecht bij toonaangevende voedingsdeskundigen en experts.

In 2009 rolden de eerste blikjes van de band. De cranberry smaak, de mix van mineralen en vitamines werd geboren. Het product is verfijnd en het was eindelijk klaar om te bewijzen hoe goed het werkt. Aspire en de calorie reducerende gevolgen worden onderbouwd door Dr John O’Hara uit de Carnegie Complex van Leeds Metropolitan University.

Slechts een jaar later werd Aspire op de Food & Drinks Expo in Birmingham geintroduceerd aan het publiek. Het product wordt begroet met steun en enorme intriges van de pers, de detailhandel en de consumenten. De drank is nu gevestigd als een favoriet in toonaangevende winkels zoals Holland & Barrett, Tesco, Boots en Waitrose.

Aspire The Challenge

Er wordt geadviseerd om 2 blikjes Aspire per dag te drinken. Eentje voor de lunch en een blikje aan het einde van de middag. Om een gewichtsafname te kunnen realiseren, zou je  na 14 dagen (28 blikken) resultaten moeten kunnen waarnemen.

Wordt vervolgd

Foto: Facebook Sophia de Boer

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Katie Holmes wéér slank danzij het drankje Celsius
Lees ook:Oeps, een Milkshake is net zo slecht als 30 koekjes!
Lees ook:Shop je slank! (dus niet)
Lees ook:Sophia de Boer is Mrs. Netherlands Universe 2015
Lees ook:Deze oogeverblindende oma’s zijn veelgevraagde modellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>