Met ‘de Perfect Selfie case’ worden je selfies fantastisch

Net zo mooi op je selfies staan als Sylvie Meis en Kim Kardashian? Dat kan!! Er is namelijk een speciale “Perfect Selfie case” en die kan je daar gigantisch bij helpen. Een uniek telefoon hoesje met groots effect. De verlichting die het hoesje biedt maakt dat iedere selfie een perfecte belichting krijgt. Met dit telefoon hoesje heb je geen filters meer nodig en lijkt het alsof je in een professionele studio staat. Kim Kardashian gebruikt hem dagelijks en Ellen DeGeneres en Oprah Winfrey noemen het “the musthave” van het jaar.

De light case heeft tientallen kleine LED-lichtjes waardoor hij, naast het maken van de perfecte selfies, ideaal is als verlichte make-up spiegel voor een kleine touch up tijdens het uitgaan. Samen met je perfecte selfie case is it your time to shine!

Het hoesje heeft een eigen batterij en gaat 36 uur mee.. Genoeg tijd dus om de perfecte selfie te maken.

De selfie case is eindelijk in Nederland verkrijgbaar! Hier kun je er meer over lezen. 

Lees ook:‘Selfie van het Jaar’.
Lees ook:Show je ‘Belfie’ online
Lees ook:Hoe verliefd ben jij op je ‘selfie’? #selfiesport
Lees ook:Post een ‘no make-up selfie’ voor het goede doel
Lees ook:Post eens een zweet-selfie! #breakyourselfie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>