Gepimpte caravans zijn hot

Kamperen… je hebt er wel iets mee of… je krijgt er iets mee na het zien van de ideeen van Femke Creemers. Zij heeft namelijk al een aantal succesvolle boeken over het onderwerp ‘ Happy campers lifestyle’ geschreven te weten Caravanity en Caravanity Camping Kookboek. Ze komt nu met een nieuw boek namelijk Caravanity Supertrips. Door haar passie voor kamperen, weet Femke als geen ander de allerleukste plekjes te vinden. Voor Caravanity Supertrips verzamelde zij de beste tripjes, van haarzelf en van anderen op maximaal 4 uur rijden van Utrecht.

Caravanity is hot! Op campings, festivals en markten staan gepimpte caravans waar zelfs mensen die niet kamperen blij van worden.

Met inspirerende teksten over de omgeving, tips voor campings, restaurants en activiteiten om in de buurt te doen is het met dit boek inpakken en wegwezen! En alle tripjes zijn ook nog eens op maximaal vier uur rijden vanaf Utrecht.

Naast de bijna 40 trips staan in dit boek ook weer superleuke make-overs van campers en caravans, precies waar Caravanity bekend om staat. Van de eerdere Caravanity uitgaves zijn al meer dan 10.000 exemplaren verkocht!

De verkoop van campers en caravans is volgens brancheorganisatie BOVAG met 34% meer caravans en 40% meer campers verkocht in 2015 in vergelijking met 2014. Ook de verkoop van tweedehands campers door de vakhandel ging goed en steeg in de eerste helft van 2015 met 6%.

Femke Creemers richtte Caravanity.nl op, uit onvrede over de gebrekkige informatie over het restylen van caravans. Ondertussen trekt haar blog meer dan 30.000 bezoekers per maand, is er een grote community ontstaan op Facebook en Instagram, én lanceert zij nu haar derde boek.

Caravanity Supertrips
ISBN: 9789021561325
Prijs € 18,99

Verschijnt: 05-04-2016
Kosmos Uitgevers

Lees ook:Nail art voor iedereen
Lees ook:Nog ‘mooier’ met Leco’s beautybijbel
Lees ook:Wie trouwt er met Tim Douwsma?
Lees ook:Afvallen met Anne
Lees ook:Win: Het Boek met alle INSPIRATIE !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>