Musthave: 7-IN-1nagelwonder

Hoe zien jouw nagels er momenteel uit? Zijn ze sterk en gaaf? Of eerder gespleten en zwakjes? Of iets er tussenin?

Velen van ons hebben last van droge, geribbelde, snel brekende en splijtende nagels. Dat is nu eenmaal een vrouwending. Je kunt fake nagels nemen om dit te verdoezelen, maar in the end, voelt het toch beter om zelf mooie en sterke en vooral GEZONDE nagels te hebben.

Maar we hebben goed nieuws, want Sally Hansen heeft hiervoor dé oplossing: de nieuwe Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™. Dit product helpt droge, broze nagels te  herstellen waardoor ze zichtbaar gezonder en mooier worden. Na slechts  3 dagen zijn de nagels glanzender, sterker, super-gehydrateerd en helderder en zijn de ribbels op de nagels opgevuld.

De exclusieve, gepatenteerde formule met avocado-olie, zeezout,  granaatappelextract en calcium beschermt direct en voedt de nagels  continu waardoor een perfecte basis gecreëerd wordt voor iedere manicure.  Het product is voorzien van een nieuw kwastje om de vloeistof gelijkmatig aan te brengen en het droogt snel op tot een gladde, harde finish.

Deze veelzijdige nagelbehandeling kun je solo of als basis en/of beschermende top coat in combinatie met je favoriete Sally Hansen nagellakkleur gebruiken. Wil je het product solo gebruiken? Breng dan 2 laagjes op je schone, droge nagels aan.

Om een manicure op te frissen kun je een dunne laag op je nagels aanbrengen. Het is gemakkelijk, gelijkmatig en streeploos aan te brengen. En inderdaad 3 dagen verder, zien onze nagels er al stukken sterker en gezonder uit. Nice, aanradertje deze 7-in-1 van

#Basecoat

#Topcoat

#Groeibehandeling

#Glans

#Vult oneffenheden in

#Versterker

#Ultra-verzorgende nagelbehandeling

De Sally Hansen Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™ – adviesverkooppprijs €12,99, is vanaf half januari 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten.

Lees ook:Begin 2015 met 6 lovely lakjes en shine!!
Lees ook:Katy Perry ♥ Sally Hansen @ de Grammy Awards
Lees ook:Vandaag lak ik mijn nagels met de Devil Wears Nada
Lees ook:‘I Pink I Can’… use a nieuwe nagellak
Lees ook:Chic Pink op je nagels!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>