Betaalbare biologische verzorging

We gaan steeds gezonder en bewuster leven. En er is tegenwoordig steeds meer vraag naar biologische verzorgingsproducten. Toch zijn er ook nog steeds veel mensen die geen biologische verzorgingsproducten kopen omdat ze deze producten te duur vinden. Het Franse natuurcosmeticamerk Cattier-Paris, dat sinds anderhalf jaar ook in Nederland verkrijgbaar is, wil hier verandering in brengen. Het merk biedt hoogwaardige biologische verzorgingsproducten met als uniek basisingrediënt zuiverende klei met voedende mineralen. Cattier-Paris biedt dit voor een eerlijke prijs, zodat iedereen kan profiteren van pure verantwoorde verzorging.

Bodylotions

Vanaf deze zomer zijn de bodylotions en doucheproducten van Cattier-Paris terug te vinden in nieuwe fris gekleurde verpakkingen waarop de werking van het product nog duidelijker wordt belicht. Daarnaast heeft Cattier-Paris ook de verpakkingen van de gezichtsverzorgingslijn geoptimaliseerd. Ze zijn aan de voorzijde van minder tekst voorzien, zodat de productomschrijvingen duidelijker zijn en via een speciale kleurcodering is het bovendien duidelijker af te lezen voor welk huidtype het product geschikt is.

Assortiment

Het assortiment van Cattier-Paris bestaat uit gezichtsverzorgingsproducten, kleimaskers, douchegels, sheabutter, body lotions, shampoos, lipverzorging en zelfs biologische tandpasta’s. De producten dragen zowel het Cosmébio- als het Ecocert-keurmerk. Ze bestaan voor minstens 95% uit biologisch geteelde grondstoffen.

Cattier-Paris is verkrijgbaar bij diverse natuurdrogisten en natuurcosmeticawinkels zoals Gezond & Wel en is ook online verkrijgbaar bij onder andere Bol.com. De adviesprijzen van de Cattier-Paris verzorgingsproducten variëren van € 4,99 tot € 25,41.

Steeds meer mensen in Nederland zijn enthousiast over de producten van Cattier-Paris en al meer dan 50 Cattier-Paris producten zijn internationaal bekroond met een award.

- Ontdek nu pure biologische cosmetica -
www.cattier-paris.nl

Lees ook:Cattier-Paris nu ook in NL, hulde!
Lees ook:Cattier-Paris bekroond
Lees ook:Omdat alleen het beste goed genoeg is: pure verzorging
Lees ook:Met korting ‘nature beauty shoppen’
Lees ook:Lekker de-stressen in je thuis Spa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>