Hul je in Britney lingerie

Oops she did it! Oh la la, hoe leuk:  Britney Spears krijgt binnenkort een eigen lingerielijn. Op Instagram geeft de popster alvast een voorproefje. Ze schrijft erbij: “Binnenkort… The Intimate Collection, door ondergetekende. Slechts een beginnetje van wat nog komen gaat.”

De lingerielijn wordt gelanceerd in samenwerking met retailpartner Change Lingerie, een bedrijf met wereldwijd 180 winkels. De officiële lancering is op 9 september tijdens een exclusief feest in New York. En la Spears is daar uiteraard van de partij.  Brit vindt het belangrijk dat vrouwen zelfverzekerd zijn en zichzelf mooi vinden: “Mijn visie voor deze lingerielijn is dat de kleding tegelijkertijd sexy, luxe en comfortabel is. Ik voel me gelukkig, want met deze collectie hebben we precies dat bereikt.”

Lees ook:Beyoncé feest met onze Sylvie
Lees ook:Britney Spears blijft met haar haren rommelen…
Lees ook:Christina Aquilera naakt en zwanger in Marie Claire (2)
Lees ook:We make-uppen vijf volle jaren gedurende ons leven
Lees ook:Het beauty geheim van Britney Spears…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>