Reizen met Emirates….met topklasse beautykits

Reizen met luchtvaartmaatschappij Emirates staat boven aan het vakantie-to-do lijstje van mijn zoon en moi. Met de lancering van de A380 vluchten vanuit Amsterdam begint het fantastische genieten zodra je aan boord treedt. De A380 van Emirates biedt een Onboard Lounge op het bovendek voor de Premium Class waar passagiers elkaar kunnen ontmoeten, ontspannen en zaken kunnen doen.

First Class passagiers hebben de extra luxe van twee Onboard Shower Spa’s. Bij nachtvluchten van zeven uur en langer, met inbegrip van de welbekende Amsterdam-Dubai route, worden de eerste en Business Class passagiers verwend met een luxe ontspanningskit.

Wat je hier aan boord kunt verwachten, komt overeen met een 5-sterren hotel. Een en al luxe! By het ontwikkelen van de ontspanningskits zocht Emirates een samenwerking met een bekend en kwalitatief hoogwaardig merk. Dat is ze goed gelukt, want ze hebben gekozen voor een samenwerking met Bvlgari. Er wordt gebruik gemaakt van The Rouge (rode thee) producten, De mannen Eerste- en Business Class verzorgingskit bevat The Rouge aftershave, eau parfumee en bodylotion. De kit voor vrouwen bevat Bvulgari voedende gezichtscreme, voedende handcreme en eau parfumee The Rouge.

De tasjes zelf maken het gevoel van op en top luxe/verwennerij compleet. De First Class toilettas voor de heren is gemaakt van Italiaans leer terwijl de ontspanningskit voor de mannenlijke Business Class passagiers is gemaakt van canvas met luxe lederlook bekleding.

De First Class kits voor de dames komt in een bruin suede-style tasje en de Business Class kits in een lichtbeige stoffen tasje. Alle tasjes beschikken over verschillende compartimenten waarin de producten wroden geleverd en bevatten een waterdichte bodem die de modellen beschermt.

 

 

 

 

 

Lees ook:Draagbaar Dior
Lees ook:Het leukste katje zit in een tasje!
Lees ook:Beachtime met Oscar & Babette®
Lees ook:Glamourous oogopslag
Lees ook:Duik beauty-proof het nieuwe jaar in met een starter kit van FreshMinerals!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>