Frisheid voor hem en haar

L’Occitane inspireerde zich op de frisheid van de Provençaalse fonteinen voor de eerste collectie Eau de colognes. Besprenkel de zomerse dagen met een tijdloze frisheid: L’EAU UNIVERSELLE, met een zeer toepasselijke naam, want zij is zowel mannelijk als vrouwelijk; L’EAU RAVISSANTE met een bloemig, vrouwelijk en sprankelend boeket; L’EAU CAPTIVANTE, een mannelijke, aromatische en stimulerende versie. Deze keer een typische Eaux de Provence van L’OCCITANE.

EEN GUL FLESJE

Een Eau de Cologne moet je overvloedig en over het hele lichaam kunnen aanbrengen. Door voor een groot flacon te kiezen, heeft L’OCCITANE daar van meet af aan rekening mee gehouden.  Het visgraatmotief op de wanden is geïnspireerd op de uit steen gehouwen kolommen van de fonteinen in de Provence.  De naam van de Eau de Cologne is geschreven in het lettertype “Avignon” en verwijst naar de smeedijzeren  wegwijzers in de dorpen…

EAU RAVISSANTE = vrouwelijk

Indien frisheid een vrouw was, dan zou ze buitensporig en elegant zijn.

De sensuele zachtheid van de bloemblaadjes en de sprankelende frisheid van de citrusvruchten geven aan deze Eau de Cologne een haast betoverend karakter  (verkrijgbaar in 300ml en 50ml).

EAU UNIVERSELLE = vrouwelijk – mannelijk

Indien frisheid een huwelijk was, dan zou het deze combinatie van citrusvruchten zijn. Een verfrissend duo van bergamot en pompelmoes. Deze sprankelende en zonnige Eau de Cologne is tijdloos en verleidt mannen en vrouwen van elke leeftijd (verkrijgbaar in 300ml en 50ml).

EAU CAPTIVANTE = mannelijk

Indien frisheid een kleur was, dan zou het de kleur zijn van de aromatische planten uit de Provence. Een zeer Provençaalse Cologne die de aromatische noten combineert met de tonische uitstraling van bergamot en groene citrus. Het boeket is fascinerend fris (verkrijgbaar in 300ml en 50ml)

Naast de colognes lanceert L’Occitane tevens een gel Douce Ravissante, Universelle en Captivante van 250 ml. Zachte en schuimrijke gels die de huid zachtjes reinigen en parfumeren.

Prijzen van de nieuwe Eau de Colognes Collectie 

COLOGNE Gel Douche Captivante 250 ML

          13,00 €
COLOGNE Gel Douche Ravissante 250 ML           13,00 €
COLOGNE Gel Douche Universelle 250 ML           13,00 €
COLOGNE  Captivante  50ML           27,00 €
COLOGNE Ravissante 50ML           27,00 €
COLOGNE Universelle 50ML           27,00 €
COLOGNE  Captivante  300ML           48,00 €
COLOGNE  Ravissante  300ML           48,00 €
COLOGNE Universelle 300ML           48,00 €

 

 

 

 

 

 

 

 

De producten zijn in juni 2012 verkrijgbaar bij L’Occitane.

Verkoopinformatie: www.loccitane.nl

Lees ook:Zomerse prachtgeuren
Lees ook:L’Occitane opent winkel in Amstelveen
Lees ook:Nieuwe geur Neroli & Orchidee
Lees ook:Nog happier door het leven met dit beauty picknickmandje!
Lees ook:Betovering in een flesje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>