‘80 beautyminuten’ van Etos

Etos, je weet wel, die fijne winkel waar je zo heerlijk kunt beautyshoppen, bestaat alweer 80 jaar. Oma Etos! Hahaha, maar dan wel een hippe oma!

Om dit heuglijke feit te vieren, gaat Etos flink uitpakken met voor klanten spectaculaire acties tot  13 november. Rondom het thema ‘80 jaar feest bij Etos’ worden klanten een maand lang getrakteerd op feestaanbiedingen en grote prijzen. Met deze acties onderstreept Etos dat persoonlijke verzorging al 80 jaar lang voor iedereen bereikbaar is.

Etos trakteertWie jarig is, deelt uit. Dat gaat Etos doen. Met veel feestelijke acties. Iedere dag profiteren klanten van de ‘80 beautyminuten’ van Etos. Zo is er in de actieperiode in alle winkels om klokslag 16.00 uur een feestaanbieding, bijvoorbeeld een mascara met 80% korting. Ook ontvangen klanten bij speciale productaanbiedingen een kraskaart, waarbij zij kans maken op fantastische prijzen, zoals een van de twee Fiats 500 of één van de 250 beautyarrangementen t.w.v. € 170,- bij de Veluwse Bron.

31 oktober tot en met 13 november ontvangen klanten zelfs bij iedere aankoop een kraskaart. Verder trakteert Etos haar klanten tijdens de hele actieperiode op scherpe aanbiedingen van bijvoorbeeld 80 cent en 80% korting op producten uit het assortiment.  Jan Willem Koch, Algemeen Directeur van Etos: “We zijn trots op wat we in 80 jaar met elkaar hebben gerealiseerd. Met meer dan 500 winkels behoren we tot één van de grootste drogisterijketens en hebben we wekelijks miljoenen klanten over de vloer. Zij waarderen ons uitgebreide en verrassende aanbod aan verzorgingsproducten.

Dat bleek dit jaar opnieuw toen we voor de derde keer tot beste drogist van Nederland werden verkozen. 80 jaar Etos is voor ons alle reden om met onze klanten feest te vieren. Dat Etos jarig is, gaan klanten merken aan de vele feestaanbiedingen en spectaculair geprijsde producten.” 80 jaar EtosEtos is in 80 jaar met meer dan 500 winkels uitgegroeid tot één van de grootste drogisterijketens van Nederland.

 www.etos.nl/pers

Lees ook:ETOS verkozen tot beste drogist
Lees ook:Etos rules!
Lees ook:Etos steunt Pink Ribbon met een recordbedrag
Lees ook:Party,party, party voor Douglas Cardhouders
Lees ook:Lieke’s zomerbandjes, nu ook voor jou!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>