Wellness de Veluwse Bron scoort het hoogst!

Steeds meer mensen weten in hun vrije tijd de sauna te vinden. Relaxen en ontspannen lijkt een nieuwe trend. Toch? Zoover vroeg haar bezoekers waarom ze juist niet naar de sauna gaan.

De Nederlander blijkt toch nog behoorlijk preuts. 41% geeft aan niet naar de sauna te gaan omdat ze zich niet naakt willen vertonen in de buurt van anderen. Ook is de hitte in de sauna een reden om niet te gaan, 13% voert dit aan als belangrijkste reden niet te gaan. De prijs is voor 4% van de respondenten een reden niet te gaan.Toch wint de sauna aan populariteit. 34% geeft aan juist wel te gaan.

Lage scores voor Grote sauna’s

Opvallend dat de populairdere sauna’s door de consument op Zoover niet goed worden gewaardeerd. De reden: te weinig personeel, lange wachtrijen, volle parkeerplaatsen, te weinig ligbedden, te duur eten …. En dan de drukte: te veel mensen, sardienen in een blik. Letterlijk soms door de blote billen het bos niet meer zien. ‘Met z’n allen’ is vooral het credo en dat kunnen de bezoekers toch niet echt waarderen op een plek waar je toch voor je rust komt. 

Populairste sauna’s op Zoover:

 

Naam Plaats Zoover Cijfer
Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve Hierden 5.0  
Thermae 2000 Valkenburg (aan de Geul) 5.7  
Wellness Veluwse Bron Emst 8.1  
Kuuroord Thermaalbad Arcen Arcen 5.8  
Sauna Drome Putten Putten 7.1  

 

In het rijtje met populairste sauna’s scoort Wellness de Veluwse Bron sopvallend hoog. Volgens een Bezoeker van Zoover kom je hier tot rust: “Een heerlijke dag uitrusten in een geweldige natuurlijke omgeving. Veel verschillende sauna’s, baden, horeca en een prachtige natuur. Vriendelijk personeel. Genieten geblazen voor niet al te veel geld.”

Prima ervaring in kleinere sauna’s

Opvallend hoog scoren de wat kleinere of de wat minder bekende sauna’s op Zoover. Aanraders volgens de bezoekers van Zoover zijn: Elysium, Centre for Wellbeing in Bleiswijk (9.3), Thermen la Mer in Almere (9.3) en de Thermen Geldrop(9.1).

 Over Zoover
Zoover is de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van de Benelux.  Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover voor heel veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie of een dagje uit. Accommodaties, bestemmingen en points of interest worden beoordeeld door reizigers op verschillende aspecten.

Zoover exploiteert de labels Zoover, VakantieReisWijzer, weeronline.nl en MeteoVista. Het bedrijf is actief in 22 landen. De website bevat bijna 1,4 miljoen beoordelingen van meer dan 250.000 accommodaties in 42.000 bestemmingen wereldwijd.

Lees ook:Zo relaxed is het bij Sauna de Veluwse Bron….
Lees ook:Grootste spa van Nederland Veluwse Bron is open
Lees ook:Wil je Gordon of Maxima in de sauna tegenkomen?
Lees ook:Lekker opwarmen & ontspannen in de Iki-Sauna !
Lees ook:Naar de sauna voor nog geen tientje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>