Mooi zomerdrankje

Een avondje uit met de girls, of lekker buiten relaxen op een zwoele zomeravond, we willen allemaal dat lekkere ‘vrijdagavond uit’ gevoel vastgrijpen nu het kwik stijgt. De cocktail voor deze avonden? Tia Breeze, dé verrassend nieuwe mix van Tia Maria.

Het is de ultieme setting: jij met je vriendinnen, vrijdagavond, hip & happening clubs waar jullie op de gastenlijst staan en pre-party drinks in dat ene leuke tentje of bij je vriendin thuis. Tussen de parties door struin je de hippe cocktailbarretjes af of doe je nog even dat exclusieve it-feestje aan. Tia Breeze is de perfecte cocktail tijdens jouw avond uit. De verrassende mix met cranberry sap maakt het een licht en fris drankje waar je die lekkere ‘buzz’ van krijgt, die helemaal past bij een ‘Friday night out with the girls’.

 Dat de zomermaanden garant staan voor lange avonden buiten met overheerlijke spannende cocktails is een feit. Shakers & makers mixen al jaren exotische longdrinks met Tia Maria en nu de onverwachte combinatie met cranberry sap geïntroduceerd is, wordt Tia Breeze gegarandeerd de populairste nieuwe mix van deze zomer.

 Mix it!  – Hoe maak je een Tia Breeze?

Tia Maria is een rijke likeur met zachte koffie en vanille smaken die gecomplementeerd worden door de frisse en fruitige smaak van cranberry sap. Vul een groot glas met ijs, giet de Tia Maria erover en Mix It! met cranberry sap. Knijp er een schijfje limoen in uit en je hebt een fenomenaal frisse en verrassende cocktail – perfect voor die zinderende zomeravonden.

Je vindt Tia Maria en de nieuwe Get Behind The Mask campagne nu ook op Facebook, https://www.facebook.com/tiamariadrink

Lees ook:Wie wordt het nieuwe gezicht van TiaMaria?
Lees ook:Gezond & happy zomerdrankje
Lees ook:Lekker chillen in je blote billen….
Lees ook:POM Wonderful introduceert fruitige granaatappel en cranberry blend
Lees ook:Dit drankje zou je vet verbranden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mooi zomerdrankje

  1. Fleur

    Leuk stukje, en een erg lekkere cocktail! Ik heb mezelf laatst maar even wat nieuwe cocktailgear gekocht bij een webshop (cocktailgear.nl). Ben helemaal klaar voor de zomer :D

    Groetjes Fleur

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>