Sexy summer kisses…

‘Fresh Colour Blocking’, de intens kleurrijke High Summer- look 2011 van freshMinerals!
We kunnen er niet omheen: deze zomer is het kleur wat de klok slaat! Nieuw van freshMinerals voor de zomermaanden van 2011 is de make-up collectie van  ‘Fresh Colour Blocking’! Hiermee is gegarandeerd zeker dat je op het strand en de terrasjes met een onweerstaanbaar frisse en vooral kleurrijke look voor de dag komt!
 
De make-up van freshMinerals biedt je huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor’ van 80). Zie tevens de aparte bijlage bij dit persbericht over alle bijzondere eigenschappen van deze ‘Next Generation’ in minerale make-up!
 
Zonnige make-upbasis met sprankelende finish

De handige freshMinerals Puff Foundation ‘Freshcover’ zorgt voor een optimale maar natuurlijk ogende dekking op basis van pure geplette mineralen. Hiermee profiteer je van alle voordelen van een losse minerale poederfoundation, met echter het gemak van een sponsje voor een eenvoudig aan te brengen make-upbasis. Klop de minerale poederfoundation voorzichtig op je huid en daarna polijst je de foundation vloeiend over het gezicht met het geïntegreerde sponsje. Dankzij het spiegeltje in de dop is deze foundation extra handig voor op reis en onderweg.  Het luchtig aanbrengen over het gehele gezicht van freshMinerals Finish Loose Powder ‘Beige’ zorgt direct voor een subtiel zonnig effect. Deze minerale losse poederformule met lichtreflecterende parelpigmenten zorgt voor een perfect gave finish, reguleert een teveel aan talg, verlengt de houdbaarheid van de foundation en geeft de huid een zijdezacht gevoel. De koontjes van de wangen krijgen een onweerstaanbaar ‘sunny glow’- accent met freshMinerals Mineral Puff Blush ‘Pink Glow’. Met freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder ‘Sparkling’ geef je het gezicht tot slot een onweerstaanbaar sprankelende  finish!
 
Intens kleurrijke blik!
De ogen worden de komende zomer kleurrijke blikvangers met freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows ‘Cancun’ (fluweelachtig roze dat op de huid transformeert naar een sublieme gouden nuance) en ‘Solar’(een mysterieuze groentint). Met freshMinerals Liquid Liner Matte Black, met een nauwkeurig te doseren stiftje, creëer je het effect van een ultiem sexy, volle wimperaanzet. Met freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Jade’ omlijn je de ogen met een spannend lagunegroen accent voor een geraffineerde blik. Twee laagjes freshMinerals Waterproof Beautiful Eyes Mascara ’Black’ geven je oogopslag tot slot een mooie open blik die perfect bestand is tegen zweten en zwemmen.

Sexy summer kisses…
 
In de zomer word je volop gekust door de zon! Zelf kun je kussen met onweerstaanbaar opgemaakte lippen dankzij freshMinerals Duo Luxe Lipgloss ‘Princess’ in een sublieme fuchsia nuance met een mooie sensuele glans. Deze lipgloss bestaat uit twee stappen qua aanbrengen. Met stap 1 breng je de intense en levendige kleur aan en stap 2 (een transparante gloss, die ook perfect apart gedragen kan worden) zorgt ervoor, dat de kleur langdurig onberispelijk op de lippen aanwezig blijft. Door de lipcontouren vooraf dun te omlijnen met een strak te doseren lijntje van freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Pink’ ben je verzekerd van een extra langdurige houdbaarheid van je lipgloss! 
 
Distributie & verkoopprijzen:
‘The Next Generation’ minerale make-up producten van freshMinerals wordt exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.
 
De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland. 
 
Consumenten kunnen kijken op de website www.fresh-minerals.nl  voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.

Verkoopprijzen ‘Fresh Colour Busting’- Zomerlook 2011:
 
TEINT:
 
·         freshMinerals Mineral Puff Foundation ‘Freshcover’                                        € 29,95
·         freshMinerals Mineral Finish Loose Powder       ‘Beige’                                 € 34,95
·         freshMinerals Mineral Puff Blush ‘Pink Glow’                                                     € 24,50
·         freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder ‘Sparkling’                          € 29,95
 
EYES:
 
·         freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows ‘Cancun’ en ‘Solar’                    € 15,50/stuk
·         freshMinerals Liquid  Liner ‘Matte Black’                                                             € 14,95                 
·         freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Jade’                                                           € 14,95                 
·         freshMinerals Waterproof Beautiful Eyes Mascara ’Black’                              € 18,00 
 
LIPS:
 
·         freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Pink’                                                             € 14,95
·         freshMinerals Duo Luxe Lipgloss ‘Princess’                                                       € 19,95

Lees ook:Hul je gezicht in waanzinnige herfstkleuren…
Lees ook:100% natuurlijke Pastel kleuren voor het voorjaar van 2010
Lees ook:Glinsterende make-up voor de koude winterdagen
Lees ook:Get that Sunset Look…
Lees ook:Summer on your face

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>