Laat je huid voor je werken!

Moet je nu juist wel of niet smeren bij een droge huid? Je hoort wel eens zeggen dat je de huid ermee verwent, dat je niet meer zonder kunt. Onze producten maken daarom maximaal gebruik van ons zelfherstellend vermogen. Daarnaast houdt Dr.Hauschka Cosmetica rekening met het feit dat de conditie van de huid niet altijd hetzelfde is.Herstel
De producten spreken het zelfcorrigerend vermogen van de huid aan. Een voorbeeld; een droge huid moet niet dag en nacht behandeld worden met een vethoudende verzorging, ook al leidt dit tot een tijdelijke verbetering. De huid raakt gewend aan het van buitenaf aanbrengen van het benodigde vet en zal steeds minder huideigen vet (sebum) gaan produceren. Hierdoor wordt de huid nog droger en volledig afhankelijk van een vethoudende verzorging. De producten van Dr.Hauschka Cosmetica stimuleren de huid om zelf de benodigde hoeveelheid sebum aan te maken. Een logisch vervolg van deze filosofie is een vetvrije nachtverzorging die de huid activeert en reguleert. De huid moet ’s nachts kunnen ademen om de weerstand van de huid te versterken en de afvalstoffen te kunnen afvoeren die gedurende de dag zijn opgebouwd.

Dynamisch
Dr.Hauschka Cosmetica ziet de huid als dynamisch orgaan dat steeds aan veranderingen onderhevig is, veroorzaakt door allerlei interne- en externe invloeden. Denk hierbij aan stress, droge lucht of het weer, zoals kou en zon. Daarom hanteert Dr.Hauschka Cosmetica geen indeling in vaste huidtypes. Bij de keuze voor de verzorgingsproducten wordt er altijd gekeken naar hoe het huidbeeld op dat moment is.

De hele plant
Dr.Hauschka Cosmetica vertrouwt op extracten die afkomstig zijn van de gehele plant of van hele delen daarvan (bijvoorbeeld de wortels) en maakt geen gebruik van geïsoleerde inhoudsstoffen. Dit zou alleen maar leiden tot lange termijn passiviteit en afhankelijkheid van de huid voor wat betreft deze stoffen.
Verzorging met de producten van Dr.Hauschka Cosmetica zorgt ervoor dat de huid zijn zwakheden zoals onzuiverheden, overgevoeligheid en droogte overwint en een gezond orgaan wordt.

www.dr.hauschka.nl

Lees ook:Iedere vrouw kan MOOI zijn!
Lees ook:Relaxen met Dr. Hauschka op Londense luchthavens
Lees ook:Dr. Hauschka bekroond in de categorie Best Eco
Lees ook:Super Eyeliners
Lees ook:Mmmh je ruikt naar rozen….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>