Wie heeft de mooiste studentenbillen?

Na een succesvolle eerste editie verleden jaar wordt er dit jaar wederom op zoek gegaan naar de mooiste studentenbillen van Nederland.

Studentes die denken dat zij met hun billen kans maken op die titel kunnen zich aanmelden voor de Bil11 Award.Op www.bil11.nl kunnen studentes hun mooiste billenfoto uploaden en zo meestrijden om de titel ‘mooiste studentenbillen van Nederland’.

Na het verstrijken van de inschrijfperiode kan er online worden gestemd op de billen. De 11 finalisten worden uiteindelijk uitgenodigd voor een fotoshoot en tevens beoordeeld door een deskundige jury van ‘billenkenners’. Hun oordeel geldt voor vijftig procent van de einduitslag. De andere vijftig procent is op basis van online uitgebrachte stemmen.

De gelukkige eigenaresse van de mooiste studentenbillen van Nederland wordt beloond met een fotosessie voor de Pabo Studentenbox, waarop haar billen zullen worden afgebeeld en wint een 8-daagse all-in vakantie naar Ibiza voor twee personen. De nummer twee en drie krijgen een reis naar Parijs en €250 shopgeld, te besteden op Pabo.nl.

 Bal11 is het Grootste Studentengala van Nederland en vindt plaats op donderdag 19 mei 2011 in Ahoy Rotterdam met optredens van ondermeer Guus Meeuwis, Krystl, Wolter Kroes & band, Erick E en alle winnaars van de grote cabaretfestivals en de bekendste studentencabaret festivals van Nederland als het VARA Leids Cabaret Festival en Cabaretfestival Cameretten.

Bal11 wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver.

Lees ook:Belgen vinden onze koningin Maxima het ALLERMOOIST
Lees ook:Pabo model worden?
Lees ook:Dit zijn de heetste hunks!
Lees ook:‘s Werelds mooiste vrouw: Julia Roberts
Lees ook:De mooiste monden van ons land

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie heeft de mooiste studentenbillen?

 1. Iris

  Sorry… maar het is toch echt weer tijd voor de ZESDE editie van de Nederlandse Miss Reef verkiezing;

  Check daarom het volgende:

  Heb jij misschien de mooiste billen van de wereld?
  Schrijf je dan nu in voor de enige echte Miss Reef 2011 verkiezing!

  Amsterdam – De voorselecties voor de Miss Reef verkiezingen komen er weer aan. De Miss Reef verkiezing staat al jarenlang bekend als dé prestige contest voor de mooiste vrouwen van Nederland. De winnares van vorig jaar is doorgestroomd tot de Miss Reef World verkiezingen in Hawaï en ook dit jaar kun jij het internationale gezicht van Miss Reef worden. De finale vindt plaats tijdens het spectaculaire Planet Reef; het zomerevenement op het grootste evenementenschip van Europa, de OceanDiva.

  De Miss Reef verkiezing 2011 wordt begeleid door een professioneel modellenbureau en is onderdeel van de wereldwijde zoektocht naar het meisje met die unieke Reef uitstraling en natuurlijk de mooiste billen! De winnaar van de finale wint een verzorgde reis voor twee naar een tropisch bestemming!

  Planet Reef maakt de finale spectaculair door op deze dag een unieke combinatie aan te bieden van muziek, kunst, extreme sports en natuurlijk de Miss Reef verkiezing.

  Denk je kans te maken Miss Reef 2011 te worden en heb jij de unieke Reef uitstraling? Misschien word je wel uitgenodigd voor de voorrondes en schitter je in de finale op het Planet Reef podium van de OceanDiva! Schrijf je snel in via http://www.planetreef.nl. Dit kan tot uiterlijk 1 mei 2011.

  - EINDE -

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>