No sweat no more!

MARBERT introduceert haar nieuwe Bio Care- lijn! Deze ECOCERT- gecertificeerde, biologische cosmeticalijn voor gezicht en lichaam,  waarvan de ingrediënten allen uit ecologische teelt afkomstig zijn.De MARBERT Bio Care Anti-Perspirant Deo Roll-On bevat Ecocert-gecertificeerde ingrediënten (o.a. olijfolie, zonnebloemzaad en jojoba- olie) en is vrij van aluminiumzouten, minerale oliën, PEG’s, siliconen, parabenen en synthetische kleur- en geurstoffen. Deze zeer milde deodorant is alcoholvrij en kan zelf worden aangebracht op de net geëpileerde of geschoren okselhuid. De toegevoegde natuurlijke zinkoxide werkt mild tegen overmatige transpiratie en houdt de oksels langdurig fris.

(€14,00/50 ml)/ website: www.marbert.com

Lees ook:Biologische Cosmetica van Marbert
Lees ook:Urenlang fris…
Lees ook:Oksel wonder
Lees ook:Behoud een frisse haarkleur
Lees ook:MARBERT Daily Care Day & Night Cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>