Fajah geeft zich bloot…

2011 wordt het jaar van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’-actrice Fajah Lourens (29). Behalve de hoofdrol in Rob Houwers’ nieuwe film Stiletto’s, die op 14 februari 2011 in première gaat, is ze binnenkort te zien op de billboards van het spraakmakende lingeriemerk Sapph. “Sapph is super sexy”, aldus de 29-jarige actrice, die afgelopen zomer door Radio 538 nog is uitgeroepen tot meest sexy moeder van 2010.

“Ik doe alles op gevoel”, zegt de goedlachse Fajah, terwijl ze in de make-up zit voor de photoshoot van Sapph.  Ze straalt, ze lacht. In ieder geval is aan niets te zien dat onlangs haar relatie met de vader van haar dochtertje is verbroken. Ze moet verder en wil verder. ‘Believe in yourself and you will achieve your goals’ is haar levensmotto. Ze ging naar de Amsterdamse Theater School en riep tegen haar studiegenoten: wacht maar af, ik krijg een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Bingo! Jarenlang speelde ze de rol van Yasmine Fuentes in de meest bekeken soap van Nederland. Daarna ging het snel. Ze poseerde voor FHM. De editie met Fajah op de cover zou de meest verkochte editie van het mannenblad worden.

Over haar rol in de romantische komedie ‘Stiletto’ van Rob Houwer zegt ze: “Ik moest gewoon auditie doen hoor. Zelfs een paar keer. De scene waarin ik moest spelen dat ik kwaad was, heeft me uiteindelijk de rol opgeleverd. Wie er nog meer auditeerden? Onder andere Yolanthe en Hanna Verboom. Uiteindelijk koos Rob Houwer voor mij. Hij zei zelfs tegen me: “ik wou dat ik je eerder was tegengekomen.”

Hetzelfde geldt voor Rob Heilbron, de eigenaar van Sapph. Hij was meteen verkocht toen hij Fajah tegenkwam. “Ze is brutaal. Kijk naar de twinkeling in haar ogen. Ze straalt en ze heeft humor. Net als Sapph.”
Na Inge de Bruijn, die de badkleding van Sapph vertegenwoordigt en K-1 fighter Remy Bonjasky die de mannenlijn promoot, is Fajah Lourens de derde bekende Nederlander in de stal van Sapph.

Maakt Rob Heilbron zich trouwens nog druk om de rechtszaak, die Marlies Dekkers tegen hem heeft aangespannen en waarover op 24 november de uitslag volgt? “Het is dat je me er nu naar vraagt”, zegt Heilbron met een glas Prosecco in zijn hand, “maar ik lig er geen nacht van wakker. Liever doe ik gewoon mijn werk. Ik doe de marketing van Sapph, verzin de campagnes, en ben altijd op zoek naar nieuw talent. Kijk dan, naar Fajah, kijk hoe goed ze is, we hadden meteen een klik.”

In felrode lingerie lacht Fajah naar de fotograaf. Een geboren teaser, wier naam in het Surinaams ‘vuur’ betekent en met recht op haar sexy lijf geschreven is. “Weet je wat ik ook zo leuk vind aan Sapph”, zegt Fajah tussen het poseren door, “iedereen heeft er een mening over. Het is zo lekker controversieel. Geweldig vind ik dat.”

Lees ook:Dewi is het nieuwe Sapph Model
Lees ook:Lingerie van Karen Damen nu te koop
Lees ook:Joel Geleynse nieuw model SAPPH
Lees ook:K-1 fighter Remy Bonjaski geeft zich bloot….
Lees ook:Fajah scheert krullen af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>