Minder elastisch na je 40ste!

Naarmate de jaren verstrijken en we wat ouder worden, doen oppervlakkige zaken in het leven er minder toe. We zijn in balans en hebben behoefte aan wat meer diepgang. Dit geldt ook voor de rijper wordende huid. Na het veertigste levensjaar verliest de huid aan elasticiteit en kunnen er rimpeltjes en lijntjes ontstaan. Om de rijpere huid de extra aandacht te geven die ze verdient, ontwikkelde Dr.Hauschka de intensieve Regeneratie behandeling.

Eén uurbehandeling
Het effect van de één uur durende behandeling is direct merkbaar. Je huid is rustiger, ziet er frisser uit en voelt zacht aan. Tijdens de behandeling krijgt de rijpere huid een diepgaande impuls waardoor haar zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd. Voor een blijvend effect kun je er voor kiezen om de behandeling een maal per vier weken te ondergaan en de Regeneratie producten ook thuis te gebruiken.

Afvoer van gif- en afvalstoffen
Geef je een uur lang over aan de professionele handen van de Dr.Hauschka therapeute. Als je lekker warm bent ingepakt en ontspannen op de stoel ligt wordt eerst de huid gereinigd. Hierna volgt een gezichtsmassage met penselen, ook wel de lymfestimulatie genoemd. Dit is het hart van de Dr.Hauschka behandeling. Door deze zachte maar effectieve massage wordt de afvoer van gif- en afvalstoffen bevordert en krijgt het afweersysteem een boost. Vervolgens wordt de gezichtshuid dan even met rust gelaten zodat het Verstevigend of Vitaliserend Masker kan inwerken. Tijd nu voor een massage van het decolleté, de nek en de schouders met een heerlijk geurende bodyolie. Dit is het moment om even lekker weg te dromen en alle stress te vergeten.
Na de massage wordt je door middel van koele kompressen met Dr.Hauschka Citroenbad weer langzaam teruggebracht naar het hier en nu. Je huid wordt tenslotte verzorgd met de producten uit de Dr.Hauschka Regeneratielijn waaronder ook de nieuwe Regeneratie oog- en nek en decolletécrème.

Intensieve Regeneratie Behandeling, € 60,-.

 

Lees ook:Musthave voor de rijpere huid
Lees ook:Bye bye kalkoenhals
Lees ook:Daaaaag gezwollen oogleden!
Lees ook:Ontgiften in het voorjaar, mooi in de zomer!
Lees ook:Het geheim van stralend wakker worden? Dr. Hauschka Nacht Serum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>