Beauty begint bij Babassu Skin & Spa

Babassu Skin & Spa in hartje Leiden is een heerlijke beauty walhallah. Je kunt hier terecht voor allerlei effectieve behandelingen voor je huid en body. Men gebruikt er dermatologische hoogstaande merken zoals Dermagalogica en Natura Bissé. Topsegment, want alleen het beste is goed genoeg voor je huid! Deskundig personeel zorgt voor zowel een fantastische innerlijke als uiterlijke ervaring. Ook kun je hier terecht voor Hammam en Spa behandelingen. De Hammam kan ook per groep worden geboekt. Leuk met je vriendinnen! 

webshop

Babassu heeft ook een webshop. Hier vind je alles wat je altijd al wilde hebben, maar nooit kon vinden. De leukste en lekkerste producten voor huis en huid van exclusieve merken. Laat je verrassen door ons brede en verrassende aanbod skin care, parfums, bath & body producten, lifestyle en wellness-producten. Makkelijk te bestellen en snel thuisbezorgd. Op dit moment kun je er terecht voor een Aftersummer Sale. Dit houdt in dat er leuke acties, aanbiedingen en kortingen worden verzorgd. Altijd handig om zelf lekker in te slaan of juist om net die ene vriendin te verwennen met een cadeautje

Voor meer info: 071-5149207 / www.babassu.nl

Lees ook:Beautiful musthave website
Lees ook:Aanwinst in Amsterdam: Babassu Skin & Spa
Lees ook:Ladies day bij Babassu in Leiden
Lees ook:Babassu; nieuwe cityspa in Leiden
Lees ook:Alles wat je nodig hebt om bewuster te leven, vind je bij AM Beauty & Body Balance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>