Botox niet reuze populair in Nederland….

Als we de media moeten geloven gebruiken alle celebs botox. Voor minder bekende vrouwen geldt echter het omgekeerde. Ondanks dat botox in de beautywereld bekend staat als hét middel tegen rimpels,kiest de Nederlandse tijdschriftlezeres veel liever voor een natuurlijke verzorgende behandeling. Slechts 1 procent van de dames heeft ervaring met botox.

Lees ook:Botox minder populair dan gedacht
Lees ook:Kylie Minogue is na alle publicaties gestopt met botox!
Lees ook:Is een Crème beter dan Botox?
Lees ook:Wimpergroeimiddel Latisse wordt uitgebreid onderzocht
Lees ook:Kletsnat van de zweet? Alleen Botox helpt…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>