Kim Kardashian krijgt evenbeeld…

Kim Kardashian is helemaal in haar nopjes, want ze  krijgt een eigen wassen beeld in Madame Tussauds in New York. Kim schreef dit onlangs op twitter. En daarmee wordt eindelijk  bekend waarom de bevallige brunette kortgeleden de maten van haar befaamde achterste moest laten nemen. Dat doe je namelijk niet elke dag!  “Dit is een enorme eer en ik vind het zo ontzettend spannend! Nu hoef ik New York nooit meer uit!”, zegt Kim opgetogen. Ze is samen met haar familie wekelijks te zien in de realityshow ‘Keeping Up with the Kardashians’ op de Amerikaanse zender E!. Binnenkort zijn de drie zusjes te zien als zichzelf in een aflevering van de soap ’90210′.

Lees ook:Kim Kardashian zet familie voor paal
Lees ook:Abonneer je gratis op Beautyblog nieuws!
Lees ook:In de stijl van Kim Kardashian!
Lees ook:Zet je ‘beautyverlanglijstje’ online
Lees ook:Lady Gaga’s nipple slip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>