H2O is niet het voornaamste….

Altijd wordt ons verteld dat het goed voor je huid is om voldoende water te drinken. Uit een recentelijk Brits onderzoek blijkt dit niet geheel waar te zijn. Sowieso hoef je geen acht glazen per dag te drinken, want water komt in voedsel en andere dranken ook al voldoende voor. Natuurlijk is het wél goed om een paar glazen per dag te drinken. Volgens de onderzoekers is je huid het meest gebaat bij een een evenwichtige voeding en voldoende bescherming tegen zonlicht. Hier komt dus wederom het appeltje om de hoek kijken!

Lees ook:Yo yo, hoe zit dat met sporten en H2O?
Lees ook:IJs in je water maakt slank
Lees ook:Veel water drinken voor je huid onzin
Lees ook:Frisdrank in Amerika ongezond
Lees ook:Voor altijd jong drankje…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>