Jennifer Lopez wordt steeds mooier

Je zou niet zeggen dat ze veertig is, wat een knoert is Jennifer Lopez toch! Sinds Jennifer moeder van een tweeling is, wordt ze door velen in het vak als ‘een degelijk moedertje’ afgeschilderd. Het leek er inderdaad even op dat Jennifer er braver uit ging zien sinds het moederschap. Maar het tij is gekeerd! J’Lo werkt namelijk aan een comeback met een bijbehorende sexy look. Haar man Marc Antony is hier niet gelukkig mee. Hij vindt het onzin dat Jen er nog sexy uit wil zien terwijl ze moeder is. Hij ziet haar het liefst zonder make-up en in niet al te blote kleding.

J’Lo zou Jenny niet zijn al zou ze zich bij de wensen van haar man neerleggen. Ze is namelijk mede door haar sensuele verschijning een superster geworden. Op dit moment werkt Jen aan een nieuw album plus nieuwe look. J’Lo kennende zal ze ons weer gaan verrassen. Voor mij wordt ze met het jaar mooier en mooier.

Lees ook:OMG, is dat JLo?
Lees ook:Wie vinden mannen de meest sexy vrouw?
Lees ook:Jennifer Aniston heeft het allermooiste lichaam
Lees ook:Love & Glamour van JLo
Lees ook:Jennifer Aniston droomt van body Gisele

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>