Illegale Melanine injecties maken je bruin, sexy én slank…

Laatst was ik op een verjaardag en toen vertelde iemand me dat hij een setje injecties met Melanotan had besteld. Wa-is-da vroeg ik hem? Dat blijken dus spuitjes te zijn (het wordt zelfs een medicijn genoemd) die het hormoon van melanine in je bloed verhogen. Melanine is een pigment dat ervoor zorgt dat je een bruin kleurtje krijgt. In Amerika wordt het medicijn momenteel veelvuldig getest. Uit de onderzoeken is naar voren gekomen dat het je bloeddruk enorm kan verhogen, dat je er (meer) moedervlekken en sproetjes van kunt krijgen en dat bestaande plekjes er donkerder door worden. Neveneffecten van het medicijn zijn,

dat je er minder honger van krijgt en dat je libido toeneemt. In veel sportscholen wordt dit middel inmiddels (illegaal) verhandeld. Het wordt gepromoot onder het mom van ‘door de zon kan je huidkanker krijgen, dit is gezonder dan zonnen’.  Het is overigens niet illegaal om dit medicijn te kopen, maar het is wel verboden om het te verkopen. Ons land kent rare regels!

Anyways het wordt momenteel op internet of in de sportschool verkocht, je krijgt er daadwerkelijk een bruin kleurtje van zonder dat je huid veroudert, maar om nu iets te gaan injecteren terwijl het nog niet officieel is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) – dat is ongeveer hetzelfde als jezelf laten opereren door een blinde plastische chirurg. Doe nog maar even niet dus, todat je er meer van weet! I keep you posted, beloofd

Lees ook:Haaranalyse kan mogelijk kanker voorspellen
Lees ook:Je lijkt bijna 4 kilo slanker als je bruin bent
Lees ook:Veelbelovend medicijn tegen acne
Lees ook:Alsof je een kus van de zon hebt gekregen…
Lees ook:We worden het liefst ingesmeerd door Doutzen Kroes

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Illegale Melanine injecties maken je bruin, sexy én slank…

 1. Timothy

  Wat je ook kan doen is gewoon L Tyrosine kopen bij de tuinen.Das namelijk het stofje dat de melanine aanmaak verhoogt waardoor je dus bruiner wordt.Koper en caroteen helpen trouwens ook.

    /   Reply  / 
 2. Nick

  Beste,

  @Timothy, dit moet je niet doen man.. dat gaat 2x door je lever.

  Heb nu 2 spuitjes gekregen en ik ben onwijs bruin middels 3x gezonnebankt haha :)

    /   Reply  / 
 3. kay

  Wat zouden de bijwerkingen zijn. Kan tog nie goed zijn spijt in je lichaam???

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>