Van veel fietsen wordt zijn zaad slecht ! Oei !

Houdt je man van wielrennen? Dat is dan niet zo best, want uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat teveel fietsen slecht is voor zijn sperma. Zo nu en dan een stukje fietsen kan geen kwaad. Maar als mannen teveel en te zwaar trainen kan de kwaliteit van zijn zaad sterk dalen, oei oei !!!

Intensieve fietstrainingen van meer dan 300km per week, zijn met name nadelig voor de kwaliteit van het sperma. De druk van het zadel op het kruis kan microtrauma’s in de teelballen veroorzaken en de nauwsluitende kleding die wielrenners dragen doet ook geen goed voor het sperma.

Want als je strakke kleding draagt, stijgt je lichaamstemperatuur en dat is slecht voor het zaad. Ook de stress die bij intensief trainen hoort, is niet goed voor de man zijn vruchtbaarheid.

Het wordt jonge professionele wielrenners dan ook aangeraden om hun sperma op jonge leeftijd te laten invriezen.

Lees ook:Met sokken aan slaap je beter
Lees ook:Vrouwenlichaam gaat kieskeurig om met sperma
Lees ook:Het ‘Badr Bajes’ dieet
Lees ook:Fiets je hoofdpijn weg
Lees ook:Dankzij Beyoncé is de body terug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>