Ultieme en betaalbare verzorging voor elk huidtype

Het fijnst is om alles voor je gezicht van een en hetzelfde merk te gebruiken. Dan werkt alles ook het best namelijk. Ben je op zoek naar een betaalbare lijn voor de verzorging van je gezicht? Etos Skincare heeft haar eigen merk gezichtsverzorgingslijn totaal vernieuwd! Het assortiment is uitgebreid en verbeterd met de allerlaatste skincare innovaties.

Zo is er binnen het assortiment voor de rijpere huid een lijn op basis van phytoceltechniek toegevoegd. En voor de meest gevoelige huid introduceert Etos een Hypoallergeen lijn, die ondersteund wordt met het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds. Etos biedt hiermee hoogwaardige kwaliteit en hightech formules voor een betaalbare prijs.

Skincare met een hoogwaardige kwaliteit, een mooi nieuw design én de betaalbare prijs die je van Etos gewend bent; wie wil dat nou niet? De nieuwe gezichtsverzorging van Etos bestaat uit een zeer breed assortiment huidverzorging voor verschillende huidtypen; van de jeugdige tot de rijpere huid en van de zeer gevoelige tot de normale huid.

7 lijnen

In totaal zijn er maar liefst 7 lijnen, elk met producten voor een compleet gezichtsverzorgingsregime. Dat betekent dus zowel reiniging als verzorging. Zo heeft Etos voor iedere huidbehoefte en wensen de ideale lijn en het perfecte product zodat een mooie, gezonde huid voor iedereen bereikbaar is.

Voor de gevoelige huid: Hypo Allergenic 

Totaal nieuw in het Etos skincare assortiment is de Hypoallergeenlijn; huidverzorging speciaal voor de (extreem) gevoelige huid. Veel mensen hebben last van een gevoelige huid of zelfs een chronische huidaandoening. Dan is het van belang om cosmetica en huidverzorging te gebruiken die rekening houden met de speciale behoeften van die huid. De Hypoallergeen-lijn van Etos is vrij van alle bekende allergenen (zoals parfum, kleurstoffen, parabenen en andere conserveermiddelen) en heeft een extra kalmerende en hydraterende werking. Daarnaast heeft de lijn het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds, gekregen. Dat betekent dat bij het gebruik van deze producten de kans op het ontstaan van een allergische reactie minimaal is*. De crèmes van deze lijn zitten vanwege hygiënische redenen in een pompflacon.

Hypoallergeen Cleansing Milk Milde, romige melkreiniging voor de gevoelige huid. 200 ml 3.99

Hypoallergeen Cleansing Tonic Milde tonic die restjes vuil van de huid verwijdert. Werkt tevens vitaliserend en droogt de huid niet uit. 200 ml 3.99

Hypoallergeen Cleansing Foam Luchtige foam dat de huid mild reinigt, zonder de gevoelige huid uit te drogen. 150 ml 4.99

Hypoallergeen Day cream SPF15 Met amandelolie en panthenol voor een intense hydratatie van de huid. Kalmeert en beschermt de gevoelige huid. 50 ml 5.99

Hypoallergeen Eye cream Vermindert wallen en kraaienpootjes, kalmeert en beschermt de gevoelige huid. 15 ml 6.99

Hypoallergeen Night cream Voedende nachtcrème met aloë vera en een vitamine complex voor extra verzorging, bescherming en kalmering van de gevoelige huid. 50 ml 5.99

Verkrijgbaar vanaf 30 mei

Voor de 40+ vrouw: Phyto Lifting 

De gloednieuwe Phyto Lifting-lijn is speciaal voor de vrouw van 40+ die behoefte heeft aan extra versteviging en hydratatie. De lijn is gebaseerd op fytotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de heilzame werking van planten. In dit geval zijn dat de antioxidantrijke stamcelextracten van de Gamay druif. Deze stamcelextracten beschermen en stimuleren de huideigen cellen en gaan veroudering door UVstraling tegen. De huid wordt zichtbaar en voelbaar gladder en steviger. Toegevoegd hyaluronzuur verbetert het vochtgehalte in de huid, waardoor de huid van binnenuit wordt opgevuld en haar jeugdige, frisse en verzorgde uitstraling terug krijgt.

Phyto Filler lifting Vult dankzij de hoge concentratie hyaluronzuur rimpels direct op en maakt de huid voller en gladder. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt. 30 ml 7.99

Phyto Eye cream lifting Helpt dankzij hyaluronzuur fijne lijntjes en rimpels te vervagen en verbetert de elasticiteit rond de ogen. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt. 15 ml 7.99

Phyto Day cream lifting SPF15 Met hyaluronzuur en babassu olie voor een vollere huid met zichtbaar minder rimpels. De phytocelltechnologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt. 50 ml6.99

Phyto Night cream lifting Rijk voedende nachtcrème met hyaluronzuur en shea butter voor een vollere huid met zichtbaar minder rimpels. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt. 50 ml6.99

Verkrijgbaar vanaf 30 mei

Voor all skin types: Cleansing

Een gezonde huid begint bij een schone huid. De basis reinigingslijn van Etos is gemaakt met ingrediënten die geschikt zijn voor de normale tot gevoelige huid. De producten reinigen grondig, maar zijn tegelijkertijd mild voor de huid en drogen niet uit.

Cleansing micellair water Cleansing water met kamille en provitamine B5 dat grondig make-up verwijdert terwijl de huidbarrière behouden blijft. Bevat geen alcohol en naspoelen is niet nodig. 250 ml 2.69

Eye & Lip make-up remover cleansing oil waterproof Reinigt ogen en lippen mild en effectief van make-up. Speciaal geschikt voor waterproof. 125 ml 2.49

Cleansing peeling Verwijdert op milde wijze dode huidcellen en reinigt de huid grondig. Bevat aloë vera, komkommer extract en blauwe unisheres bolletjes gevuld met vitamine E. 75 ml 2.49

Cleansing tonic Milde tonic die restjes vuil van de huid verwijdert. Werkt dankzij toegevoegd kamille en provitamine B5 tevens verzachtend en droogt de huid niet uit. Bevat geen alcohol. 200 ml 1.99

Cleansing cream Rijke, milde reinigingscrème met kamille en provitamine B5 waardoor de huid zacht blijft aanvoelen. 150 ml 2.99

Cleansing milk Romige reinigingsmelk met kamille en provitamine B5 voor een milde reiniging van de huid. Droogt de huid niet uit. 200 ml 1.99

Eye make-up remover cleansing lotion Reinigt de ogen mild en effectief van make-up. 125 ml 1.99

Cleansing gel Zijdezachte gel met aloë vera en komkommer extract voor een milde reiniging van de huid. 150 ml 2.49

2 in1 Cleansing milk & tonic 2 in1 cleansing milk & tonic met aloë vera en komkommer extract reinigt de huid grondig en verfrist in 1 stap. Droogt de huid niet uit. 200 ml 2.99

Reeds verkrijgbaar 

Voor de normale / gecombineerde huid: Hydra Normal

De Etos Hydra Normaal & Gemengd-lijn bevat huidverzorgingsproducten die zich vooral richten op hydratatie en het reguleren van de talgproductie. Key ingrediënten zijn hyaluronzuur, macademia olie en provitamine B5.

Hydra Night cream normale & gemengde huid Hydrateert de huid intens. Bevat macademia olie en shea butter voor een goed herstel van de huid gedurende de nacht. 50 ml 3.49

Hydra Day cream normale & gemengde huid Met provitamine B5 en allantoïne voor een goed gevoede en gehydrateerde huid. 50 ml 2.49

Hydra Day cream normale & gemengde huid SPF15 Voedt en hydrateert de huid intens en is verrijkt met hyaluronzuur dat de huid verstevigt en de vochtbalans herstelt. 50 ml 3.49

Reeds verkrijgbaar 

Voor de droge / gevoelige huid: Hydra Dry 

De Hydra Droog & Gevoelig is een lijn speciaal voor de droge en gevoelige huid. Herstel van de vochtbalans middels intensieve hydratatie en het versterken van de huidbarrière dankzij toegevoegd shea butter staan in deze lijn centraal.

Hydra Night cream droge & gevoelige huid Ondersteunt dankzij calendula, macademia olie en shea butter de natuurlijke vochtbalans en het herstellend vermogen van de huid gedurende de nacht. 50 ml 3.

Hydra Day cream SPF15 droge & gevoelige huid Beschermt en hydrateert de droge en gevoelige huid zeer intensief. Bevat calendula en shea butter voor een optimale bescherming voor de droge en gevoelige huid. 50 ml 3.99

Hydra Eye cream droge & gevoelige huid Bevat bisabolol en shea butter voor extra voeding voor de huid rondom de ogen. Vermindert wallen en kraaienpootjes en is parfumvrij. 15 ml 3.99

Reeds verkrijgbaar 

Voor de jonge huid: Young 

De Young Skin-lijn van Etos is huidverzorging tailormade aan de behoeftes van de jeugdige en onzuivere huid. Ananas-extract zorgt voor een milde peeling van de huid en werkt zuiverend, terwijl bisabolol een verzachtende werking heeft. Pakt puistjes en onzuiverheden op milde wijze aan.

Young Skin 3 in 1 Washcream, Peeling en Mask Reiniging met 3-voudige werking: het product verwijdert talg en onzuiverheden, zuivert de poriën en matteert de huid. Bevat salicylzuur dat de aanmaak van talg en de vorming van onzuiverheden vermindert en daarnaast ook het verzachtende bisabolol. Bevat geen plastic deeltjes. 150 ml 3.99

Young Skin Cleansing lotion Verfijnt de poriën en voorkomt dat de huid gaat glimmen. Bevat salicylzuur dat de aanmaak van talg en de vorming van onzuiverheden vermindert en daarnaast ook het verzachtende bisabolol. 200 ml 3.49

Young Skin Mattifying Day cream SPF15 Matterende dagcrème die de huid hydrateert zonder te glimmen. Bisabolol brengt de huid tot rust. 75 ml 3.99

Young Skin Cleansing gel Verfijnt de poriën en voorkomt dat de huid gaat glimmen. Bevat salicylzuur dat de aanmaak van talg en de vorming van onzuiverheden vermindert en daarnaast ook het verzachtende bisabolol. 150 ml 3.99

Young Skin Cleansing scrub Verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden en overtollig talg. Bisabolol brengt de huid tot rust. Bevat geen plastic deeltjes. 150 ml 3.99

Verkrijgbaar vanaf 30 mei 

Voor de 30+ vrouw: Q10

De Etos Q10-lijn is speciaal voor de vrouw van 30+ die de eerste tekenen van huidveroudering aan wilt pakken. Het huideigen ingrediënt Q10 is de krachtpatser in deze lijn. Dit belangrijke co-enzym ondersteunt de huideigen celfuncties en is daarnaast een sterke antioxidant.

Q10 Night cream anti wrinkle Intensief voedende nachtcrème die de huid gedurende de nacht herstelt en rimpels helpt te verminderen. 50 ml 5.

Q10 Eye cream anti wrinkle Herstelt de elasticiteit rond de ogen en vermindert wallen en kraaienpootjes. 15 ml 6.99

Q10 Day cream anti wrinkle SPF15 Hydrateert en beschermt de huid om zo rimpels te verminderen en nieuwe rimpelvorming te voorkomen. 50 ml 5.99

Q10 Serum anti wrinkle Een extra hoge concentratie Q10 zodat rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen. Maakt de huid gladder en zachter. 30 ml 6.99

Verkrijgbaar vanaf 30 mei

Voor de veeleisende huid: Advanced firming

De Advanced Firming-lijn van Etos helpt om verslapping tegen te gaan, maakt de huid steviger en vertraagt het verouderingsproces. De producten hydrateren intensief, ondersteunt het huideigen beschermingsmechanisme en laat de rijpe, veeleisende Advanced Firming Serum huid weer herleven.

Advanced Firming Eye contour cream – Verrijkt met krokus extract dat de aanmaak van collageen ondersteunt en rimpels rondom de ogen vermindert. Helpt tevens de elasticiteit rond de ogen te verbeteren. 15 ml 8.99

Advanced Firming Serum zorgt direct voor een mooie, gladde huid, helpt rimpels te vervagen en verbetert de elasticiteit van de huid. 30 ml 8.

Advanced Firming Day cream SPF15 Rijke crème met krokus extract dat de aanmaak van collageen ondersteunt en de elasticiteit verbetert. Beschermt en versterkt de huid. 50 ml 7.99

Advanced Firming Night cream Rijke nachtcrème met krokus extract dat de aanmaak van collageen ondersteunt. Versterkt en voedt de huid gedurende de nacht. 50 ml 7.99

Verkrijgbaar vanaf 30 mei 

Cleansing voor de rijpere huid 

Etos heeft speciaal voor de rijpere huid een eigen cleansing range. Een goed gereinigde huid kan de krachtige werkstoffen uit de crèmes en serums namelijk beter opnemen. Daarnaast zorgen voedende anti-age ingrediënten zoals provitamine B5 dat de huid niet uitdroogt.

Cleansing tonic anti age Verrijkt met provitamine B5, verwijdert vuil, is zacht voor de huid en droogt de huid niet uit. 200 ml 3.49

Cleansing milk anti age Milde, romige reinigingsmelk verrijkt met provitamine B5 die de huid reinigt. Droogt de huid niet uit. 200 ml 3.49

Verkrijgbaar vanaf 30 mei 

 

 

Lees ook:100% AANDACHT VOOR JE HUID
Lees ook:Prettig: Etos Hypo Allergeen Volume mascara
Lees ook:100% AANDACHT VOOR JE HUID
Lees ook:Nooit meer tranende ogen met Hypo Allergeen oogmake-up
Lees ook:Reinig je face hydrofiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>