Huidverzorging van edelstenen

Er is een nieuwe huidverzorgingslijn welke werkt met de energie en werkstoffen afkomstig van edelstenen, halfedelstenen en minerale sporenelementen. Deze luistert naar de naam GEMOLOGY COSMETICS. Deze unieke en zeer krachtige natuurlijke combinatie geeft de huid zowel een direct zichtbare verbetering en stimuleert het natuurlijke regeneratievermogen en haar jeugdigheid op de lange termijn.

GEMOLOGY COSMETICS, is een uniek merk welke is ontwikkeld vanuit een passie voor schoonheid. Na jarenlang binnen het domein van de schoonheid gewerkt te hebben voor grote internationale cosmeticahuizen, wist Chrystelle Lannoy, ontwikkelaar van GEMOLOGY COSMETICS, zeker dat het beste nog voor haar lag. Gefascineerd door de wereld van de schoonheid, wijdt ze hier haar professionele carrière aan. Ze was verantwoordelijk voor de oorsprong van de vestiging en de marktontwikkeling van het concept ‘Spa’ in Frankrijk. Lannoy ontwikkelt het GEMOLOGY-concept, dat in 2007 in Frankrijk werd gelanceerd. Smooth & Co introduceert het merk nu ook in Nederland via de professionele schoonheidssalons.

Pure schoonheid door oligo-mineralen uit edelstenen en halfedelstenen

Geïnspireerd en geleid door haar jarenlange expertise op het gebied van cosmetica, werkstoffen en hun effect op de huid, heeft Chrystelle Lannoy voor GEMOLOGY COSMETICS verzorgingsproducten ontwikkeld die luxe en doeltreffendheid combineren en die de kracht en energie gebruiken van de oligo-elementen afkomstig van edelstenen en halfedelstenen. Lannoy liet hiervoor de cosmetische voordelen van 20 edele- en halfedele mineralen testen waaronder diamant, jade, amethist, robijn, parel, maansteen, kwarts en saffier. In de kern van deze mineralen, goed beschermd tegen alle mogelijke vormen van vervuiling, bevindt zich namelijk van nature een uitzonderlijk hoge concentratie aan oligo-elementen.

Oligo-elementen, onmisbaar voor een gezonde en jeugdige huid

De huid heeft dagelijks een hoeveelheid oligo-elementen nodig waaronder silicium, calcium, ijzer, magnesium, kalium, zwavel, zink en chroom. Deze pure en krachtige bestanddelen met vele voordelen voor de huid zijn wetenschappelijk bewezen. Door de voordelen voor de huid uit de kern van deze mineralen te halen, biedt de verzorging van GEMOLOGY COSMETICS de huid actieve bestanddelen van hoge kwaliteit, die aan een strenge selectie onderworpen zijn. De producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol en hebben stuk voor stuk aangename texturen met een verfijnde en subtiele geurbeleving dankzij fruit- en plantenextracten en essentiële oliën.

Een passende totaaloplossing voor elke gewenste huidverbetering

GEMOLOGY COSMETICS biedt diverse intensieve producten en salonbehandelingen om de celvernieuwing van de huid op een ongekend krachtige wijze te stimuleren. De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft de huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen, die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief

verbeterd. Voor elk probleem heeft GEMOLOGY COSMETICS een  passende verzorging geformuleerd die de huid nodig heeft en die haar optimaal in de juiste balans brengt.

Een frisse en schone start met de GEMOLOGY COSMETICS Reinigingsproducten

Voor een goede basisverzorging, een schone en frisse start van ieder huidverbeterend programma biedt GEMOLOGY COSMETICS een lijn met diverse hoogwaardige reinigingsproducten:

Bijou Nacré – Make-up verwijdering voor het gezicht

Deze reinigingsmelk met een unieke textuur wordt water en smelt op de huid. Maansteen en zoethout verwijderen make-up doeltreffend en in alle zachtheid. De huid is gereinigd en helder.

Quartz Rose – Gezichtslotion

De kwartslotion Rose biedt een hydraterende en verzachtende verzorging. De formule bevat hyaluronzuur en essentiële oliën om de huid te hydrateren en te voeden.

Pluie de Cristal – Make-up verwijdering voor de ogen

Met opaal en korenbloem, voor een zachte, frisse en doeltreffende verwijdering van make-up. Zelfs de meest gevoelige ogen en oogleden zijn gekalmeerd en volledig gereinigd.

Mousse de Roche – Reinigingsschuim

Deze schuimende lotion is rijk aan rotskristal en groene thee, reinigt en zuivert de huid zonder agressief te zijn. De huid is schoon en gerevitaliseerd.

Perle de Tendresse – Gezichtspeeling

Microdeeltjes parelmoer en zoethout voor een peeling met zuiverende- en anti-aging eigenschappen. De huid wordt zacht en geregenereerd.

Intensieve hydratatie voor de droge huid in najaar en winter met Crème au Jade

Voor de behoefte aan hydratie, voeding en comfort tijdens het gure najaar en de koude wintermaanden biedt GEMOLOGY COSMETICS  de Crème au Jade. Deze luxueze verzorgingscrème op basis van de halfedelsteen Jade is rijk aan de mineralen natrium en kalium. De jade in deze crème zorgt opnieuw voor een evenwichtige hydratatie van de bovenste huidlagen en biedt de droge huid bescherming, comfort, souplesse en zachtheid.

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De producten van GEMOLOGY COSMETICS worden op de Nederlandse markt gebracht door Smooth & Co uit Amersfoort.

Voor meer informatie en gerichte adressen van schoonheidssalons die werken met GEMOLOGY COSMETICS, kan contact worden opgenomen met Smooth & Co via telefoonnummer: 033-2600100 en per e-mail via [email protected]

Voor algemene informatie is er de website: www.smoothandco.nl

Verkoopprijzen consument:

  • GEMOLOGY COSMETICS  Bijou Nacré € 34,50/ 200 ml
  • GEMOLOGY COSMETICS  Quartz Rose  € 34,50/ 200 ml
  • GEMOLOGY COSMETICS  Pluie de Cristal  € 34,95/ 200 ml
  • GEMOLOGY COSMETICS  Mousse de Roche  € 39,50/ 150 ml
  • GEMOLOGY COSMETICS  Perle de Tendresse € 45,50/ 50 ml
  • GEMOLOGY COSMETICS  Crème au Jade  € 112,50/ 50 ml

Lees ook:De dermatologische kracht van water
Lees ook:wonder water…
Lees ook:Meer voordelen met Minerale Make-up
Lees ook:Cosmetics Cop Paula Begoun vertelt je alles over beauty!
Lees ook:Heilzame beautyproducten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>