Total anti-aging care voor 50+ ladies

Na het passeren van de 50 jaar zijn veel vrouwen meer ontspannen en ervaren over hun uiterlijk en hun schoonheid. Ze maken bewuste keuzes en zoeken effectiviteit, innovatie en een prettig gevoel in hun schoonheidsproducten. Na een aantal jaren research lanceren de PAYOT laboratoria SUPRÊME JEUNESSE: een compleet nieuwe range producten die aan de veeleisende wensen voldoet van de vrouw met de rijpe huid.

Vier nieuwe formules met geconcentreerde anti-aging werking bestrijden op effectieve manier de tekenen van veroudering: verslapte huid, donkere vlekken, doffe teint en dehydratatie. De unieke range schoonheidsproducten brengt het kostbare van de natuur samen met de wetenschap in een fluweelzachte en parelachtige textuur.

Een nieuwe aanpak van huidveroudering

Inflammaging is de samentrekking van de woorden “inflammation” en “aging” en betekent niets anders dan huidveroudering die veroorzaakt wordt door stress in alle vormen: oxidatieve stress, vervuiling, zon, levensstijl, etc. Net als het lichaam bezit de huid haar eigen afweersysteem om zich te verdedigen. Zij ontketent een ontstekingsreactie om zo de regeneratie van de weefsels te activeren. Het organisme raakt door al deze verschillende en te vaak terugkerende agressies overbelast en ontwikkelt chronische ontstekingsreacties. De cellen zijn niet meer in staat zich te herstellen en het verouderingsproces wordt versneld. Resultaat: zichtbare rimpels, huidverslapping, vlekken, een doffe teint en uitdroging.

De producten van de SUPRÊME JEUNESSE lijn bevatten het YOUTH PROCESS-COMPLEX. Magnolia en orchidee zijn bekend om de hoge concentratie actieve anti-aging moleculen. Versterkt door de wetenschap en in combinatie met innovatieve anti-aging bestanddelen geeft dit een tweevoudige werking:

Verjongende innovatie

Carcinine (octrooi): beschermt tegen oxidatieve stress door vrije radicalen op te vangen en de schade te herstellen. Tevens stimuleert het de productie van de herstellende proteïnen van het DNA en vermindert het chronische huidontstekingen.

Payot’s beste anti-aging werkstoffen om tekenen van veroudering tegen te gaan
* Extract van bruin alg en reticulair hyaluronzuur (octrooi) om rimpels te corrigeren.
* Extract van Wakame om de huid weer op te bouwen.
* Vitamine C om pigmentvlekken te vervagen en de teint te verhelderen.
* Hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht om de huid te hydrateren.

De producten

SUPRÊME JEUNESSE JOUR
Total youth enhancing care
Een “sublimerende” verjongende verzorging die de huid iedere ochtend versterkt met innovatieve antioxidanten om haar de hele dag lang te helpen in de strijd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De milde en fluweelzachte parelmoertextuur wordt meteen door de huid opgenomen.
Het resultaat: rimpels zijn opgevuld, het gezicht heeft meer volume en tonus, donkere vlekken vervagen, de huid voelt comfortabel, heeft een hernieuwde uitstraling en ziet er weer prachtig uit.
Adviesverkoopprijs: € 94,90 (50ml)

SUPRÊME JEUNESSE NUIT
Total youth replenishing care
Een “regenererende” verjongende verzorging die de hele nacht werkt dankzij de actieve werkstof die op chronobiologische wijze vrijkomt om de overdag opgelopen schade te herstellen. De rijke en zijdezachte crèmetextuur met parelmoereffect zorgt voor een stralende huid.
Het resultaat: de huid wordt sterker en is beter beschermd. Rimpels worden gevuld en het volume van de huid is steviger. Donkere vlekken vervagen en de huid heeft na iedere nacht een verbeterde uitstraling.
Adviesverkoopprijs: € 94,90 (50ml)

SUPRÊME JEUNESSE REGARD
Total youth eye contour care
Specifieke verzorging voor de delicate huid van de oogcontour. Ideaal om ’s morgens lijntjes glad te strijken en de blik te verhelderen en om ’s avonds eindeloos te regenereren. De fijne en zijdezachte textuur voelt aan als een zachte en gesatineerde sluier.
Het resultaat: de fascinerende, krachtige uitstraling van de ogen is versterkt. De oogopslag is jonger en frisser.
Adviesverkoopprijs: € 54,00 (15ml)

SUPRÊME JEUNESSE CONCENTRÉ
Total youth boosting care
Een anti-aging boost dankzij de versterkte formule met een 2 keer hogere concentratie hyaluronzuur en vitamine C voor nog meer doeltreffendheid en nog betere resultaten. De zachte fluïde trekt snel in de huid en voelt als een zijdezachte en fluweelzachte streling.
Het resultaat: rimpels worden gevuld, het gezicht krijgt meer volume, donkere vlekken verdwijnen, de huid heeft meer uitstraling en ziet er prachtig uit.
Adviesverkoopprijs: € 85,00 (15ml)

De vier geavanceerde formules compenseren de overbelasting van de natuurlijke afweermechanismen en bevatten innoverende anti-aging werkingen om de tekenen van huidveroudering doeltreffend te bestrijden: rimpels, verslapping, vlekken, doffe teint en dehydratatie. Klinische testen werden uitgevoerd onder dermatologische controle.

Wetenschappelijk bewezen efficiëntie

Rimpels:-29%

Stevigheid: +25%

Glans: +60%

Egalere teint: 91% (klanttevredenheid)

www.carecosmetics.nl

Lees ook:Dag vale teint, welkom flawless skin!
Lees ook:Kan jouw huid ook een oppepper gebruiken?
Lees ook:‘Leeftijd is slechts een getal’
Lees ook:Het geheim van een jonge huid ligt in de genen
Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>