Ja het kan echt: een mooie huid in 7 dagen

Een mooie, zachte en glanzende huid is een teken van gezondheid. Wanneer je in de spiegel kijkt en dan een egale huid ziet, dan maakt dat je toch ontzettend happy!!

Maar in praktijk besteden we (helaas) meer geld aan hetgeen wat we consumeren dan aan hetgeen wat onze huid gezonder én mooier kan maken. Dat is jammer en dat moeten we , we moeten niets, maar kunnen we gelukkig wel veranderen. Herbalife Skin heeft een tijdje geleden een prachtige persoonlijke verzorgingslijn gelanceerd. De lijn bestaat in totaal uit maar liefst 11 producten, waarvan wij er 8 hebben getest.

Herbalife SKIN is een bijzondere huidverzorging die meer dan 15 vitaminen en botanische extracten combineert met bewezen wetenschap voor een luxe ervaring en een stralend uitziende huid.

Ze werken volgens een 5-stappen plan en dat gaat als volgt:

Stap 1 – Reinigen

 • Verzachtende Aloë Cleanser (getest!)
 • Egaliserende Citrus Cleanser (getest!)
 • Exfoliërende Berry Scrub
 • Zuiverend Klei Masker Munt

Stap 2 – Tonen

 • Verfrissende Herbal Toner (getest!)

Stap 3 – Verzorgen

 • Lijn Minimaliserend Serum (getest!)

Stap 4 – Gericht Verzorgen

 • Verstevigende Ooggel (getest!)
 • Hydraterende Oogcrème (getest!)

Stap 5 – Hydrateren

 • Dagelijkse Glow Moisturiser (getest)
 • SPF Beschermende Moisturiser
 • Herstellende Nachtcrème (getest)

Stap 1

Zoals je weet is reinigen het belangrijkst voor je huid en dat doe je ‘s avonds en ‘s morgens met producten van stap 1, de voornaamste producten uit die lijn zijn de Cleansers. Een van de twee kun je kiezen om dagelijks te gebruiken. Zij beloven je een gladden en schone huid en die belofte maken ze ook absoluut waar! Mijn voorkeur gaat uit naar de Citrus Cleanser (normale tot vette huid), omdat mijn huid op sommige plaatsen wat vetter is en soms pukkels heeft. Het Kleimasker en de scrub zijn prettig om erbij te hebben, omdat zij je huid nog schoner, zachter en gladder maken. Maar deze hoef je niet dagelijks te gebruiken.

Stap 2 bestaat uit het verfrissen van de vermoeide huid met de toner. Dit is een hele fijne spray. Je doet dit eveneens ‘s morgens en ‘s avonds. Deze toner geeft je huid echt een boost en zorgt ervoor dat zowel serums als cremes beter opgenomen worden. Hij ruikt bovendien onwijs lekker naar mandarijntjes en citroenen.

Stap 3 richt zich op het verzorgen  van je huid en veroudering tegen te gaan en dat doe je met behulp van het minimaliserend Serum – en geloof ons deze is echt zooooo fijn voor je huid – het geeft je huid echt alles wat het nodig heeft om gezond te shinen. Voor de mooiste resultaten gebruikten we het ‘s morgens en voor het naar bed gaan. Het serum maakt lijntjes vager. We houden echt van dit prorduct van de Herbalife Skin-lijn. Sterker nog… we gaan er een relatie mee aan!!

Stap 4 gaat over ‘gericht verzorgen’ en dat houdt in dat we het gebied waar de meeste rimpeltjes ontstaan gericht aan gaan pakken en dat is de huid rondom je ogen. Ze hebben hiervoor een verstevigende ooggel en een hydraterende oogcreme. Afhankelijk van je leeftijd kun je of beide producten gebruiken of voor de verstevigende ooggel gaan. Persoonlijk zijn wij het meest van de ooggel, want die leek al na een paar dagen resultaat te showen.

Stap 5 tot slot gaat om het hydrateren van de huid. Zoals een wijs vrouw betaamt dien je dagelijks niet alleen twee liter water te drinken voor een mooie huid, maar haar ook te onderhouden met hydraterende cremes gedurdende de dag en de nacht. Naast de fijne nachtcreme is er voor de dag in onderscheid tussen eentje met SPF en eentje met een gloweffect. Wij zouden adviseren om ze af te wisselen.

Kortom de Herbalife Skin Huidverzorginglijn is wat ons betreft een blijvertje. Het doet ons een beetje denken aan het mooie merk La Prairie. Want net zoals daarin zitten er in de Herbalife lijn alleen maar fantastische, gezonde en natuurlijke producten, waaronder veel vitamines en (heel belangrijk!) geen parabenen. Het enige nadeel wat we hierover kunnen bedenken is dat de produten iets te uitgebreid verpakt zijn.

 

Lees ook:Verslavend & gezond: Herbalife Proteïnebars
Lees ook:Shake je slank!
Lees ook:Reiniging is de eerste stap naar een mooie huid
Lees ook:Slanker & meer energie met Herbalife, ik test het uit
Lees ook:Voel me gezonder na een maand ‘Herbalifen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>