In 5 dagen een nieuwe en frisse huid

Niets is vervelender dan ‘s morgens wakker worden en in de spiegel kijken en niet tevreden zijn over de conditie van je huid. Gelukkig is er iets aan te doen. Wist je al dat we allemaal over een interne biologische klok beschikken die ons lichaam in een 24-uurs cyclus (het zogenaamde Circadiaan ritme) aanpast aan de wisselende omstandigheden van dag en nacht? Onlangs hebben Olaz’ wetenschappers nieuwe aanwijzingen gevonden dat de cellulaire energie productie van onze huid ook een 24-uurs Circadiaan ritme zou kunnen volgen.

Een ingetogen aanpak met een stralend resultaat!

Olaz speelt in op deze nieuw vergaarde kennis met de introductie van Olaz Regenerist Nacht Routine. Olaz Regenerist Skin Energising Technology speelt optimaal in op de interne klok van je huid; en werkt nu dag EN nacht op celniveau, om de vermoeide huid te helpen regenereren en te revitaliseren. Een ingetogen aanpak met een stralend resultaat. Olaz Regenerist Nacht Routine zorgt – het klokje rond – voor een verschil van dag en nacht!

Je huid is niet oud… maar gewoon vermoeid

P&G gezichtsverzorgings-wetenschappers waren de eerste huidexperts die Cellulaire Bioenergetics gebruikten om het fenomeen ‘huidvermoeidheid’ te doorgronden. Zij ontdekten dat wanneer de huid veroudert, de huidcellen hun energie verliezen. Waardoor ouderdom veel sterker zichtbaar wordt. Het inspireerde Olaz tot het herformuleren van de Regenerist-lijn met Skin Energising Technology. Om de zichtbaarheid van huidvermoeidheid te helpen bestrijden en de huid een energieke, vitale uitstraling te geven. Recent onderzoek laat zien dat essentiële cel energie moleculen (zoals NAD en NADH) ‘s nachts minder actief zijn dan overdag. Wat er op duidt dat ze óók aan een 24-uurs Circadiaan ritme onderhevig zijn. Het is een indicatie dat zowel huidenergie als huidmetabolisme ‘s nachts – wanneer de hydratatieniveaus zakken – op een lager pitje staan.

De nacht is de beste periode voor herstel

Bovendien bood een grootschalige klinische studie in 2012 – waarin het effect van verschillende levensstijlen op huidveroudering werd onderzocht – een verrassend inzicht: vrouwen die niet voldoende slaap krijgen (gemiddeld minder dan 8 uur per nacht), kampen met een lagere cel energie gen activiteit, vooral wanneer ze ouder dan 40 zijn.

Op basis van deze kennis, mogen we stellen dat de nacht de beste periode is voor de huid om te herstellen en te revitaliseren. Daarom combineert Olaz Regenerist Nacht Routine de bewezen kracht van Cellulaire Bio-energetics met de nieuwe kennis over de Circadiane ritme eigenschappen van de huid. Zodat de anti-verouderings eigenschappen optimaal kunnen worden benut.

Deze recente ontdekking benadrukt opnieuw het belang van Olaz’ kennis over huidenergie voor gerichte, optimaal presterende dag & nacht anti-aging routines.

Terwijl jij droomt

De bekroonde rode pot van ‘s werelds nummer 1** – favoriet van Olaz ambassadrice Katie Holmes – is vanaf nu ook beschikbaar voor de nacht. Terwijl jij droomt, zorgt Olaz’ twee-staps nachtroutine er in alle stilte en rust voor dat jouw huid in een optimale conditie komt én blijft. Olaz Regenerist 3-zone anti-verouderings nachtcrème vernieuwt de huid cel voor cel. Dit zorgt voor een uitstekende versteviging en een opvallend verjongde huid binnen 5 dagen. Zonder dat je er drastische maatregelen voor hoeft te nemen! De eerste stap – Olaz Regenerist nacht vernieuwend elixer serum – bevat glycolic zuur om de natuurlijke celvernieuwing te helpen versnellen terwijl je slaapt. Dit zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere huid in de ochtend.

Door terwijl je slaapt zowel te hydrateren als de uitstraling van je huid te revitaliseren, speelt deze speciaal ontwikkelde twee-staps nachtroutine perfect in op de interne klok van je huid.

Dit helpt om optimale anti-verouderings effecten te creëren. En gebruik in combinatie met een effectieve SPF (zoals bijvoorbeeld Olaz Regenerist CC Cream), geeft niet alleen een onmiddellijke verbetering in de zichtbaarheid van kleine lijntjes en poriën, maar ook  een frissere, heldere uitstraling van de huid.

Voor overdag

Olaz Regenerist 3-zone super verstevigend serum en Olaz Regenerist 3-zone super anti-verouderingscrème gaan vanaf het allereerste moment dat je ze opbrengt voor je aan het werk. De huid wordt onmiddellijk gehydrateerd en de crème werkt ook meteen aan de zichtbaarheid van kleine lijntjes, poriën en een heldere huidtint.

Het is bewezen dat met de Olaz Regenerist 3-zone super verstevigend serum en Regenerist 3-zone super anti-verouderingscrème de huid in vijf dagen tijd tot twee keer sneller herstelt door de natuurlijke vernieuwing van het huidoppervlakte een boost te geven. En deze aanpak zorgt in vier weken tijd voor een tot wel tien jaar jonger ogende huid, met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels.

Regenerist 3-zone super reinigingssysteem

Olaz Regenerist Nacht Regime is het effectiefst als de huid optimaal is gereinigd met het Regenerist 3-zone super reinigingssysteem. Deze roterende borstel reinigt tot 4x grondiger dan een reinigingsproduct alleen.***

Je huid voelt vanaf het eerste gebruik frisser aan en de huidtextuur is direct zichtbaar gladder. De borstel exfolieert zacht en bereidt de huid optimaal voor op je verdere dagelijkse anti-verouderings-verzorging. Door het ergonomische ontwerp sluit de borstel goed aan op je gezichtscontouren, zodat vuil en make-up beter kunnen worden verwijderd (zelfs bij de T-zone en kin).

Olaz Regenerist Skin Energising Technology voor dag & nacht

Deze bewezen technologie bevat een complex van ingrediënten die cellen aan het huidoppervlak 24 uur per dag nieuwe energie geven:

1.  Pentapeptide Pal-KTTKS (Pro Matrixyl): Moet worden gezien als Olaz Regenerist’s bewezen sleutelingrediënt, dat de aanmaak van collageen stimuleert. Tevens zorgt dit er, in combinatie met andere bestandsdelen, voor dat de ingrediënten goed doordringen in de verschillende lagen van de huid. Klinische studies tonen aan dat hydraterende formules die Pal-KTTKS bevatten helpen om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

2.  Niacinamide: Een essentieel ingrediënt in de Regenerist producten dat ook wel bekend staat als vitamine B3. Verschillende klinische studies tonen aan dat hydraterende formules die Niacinamide bevatten, helpen om de vochtbarrière van de huid te behouden en de natuurlijke exfoliatiewaarden in de verschillende lagen van het huidoppervlak te laten toenemen.

3.  Olivem: Een derivaat van olijfolie dat is aangepast om de opname van anti-aging ingrediënten in de verschillende lagen van de huid te verbeteren. Een klinische studie toont aan dat een hydraterende formule die OliveM bevat, helpt om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

4.  Lys’Lastine V®: Een natuurlijk extract van dillezaadjes. Een klinische studie toont aan dat een hydraterende formule die lys’lastine bevat, helpt om de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Celebrity visagist Clare Peters over Olaz Regenerist Nacht Regime: “Onze huid blijkt zich, net als de rest van ons lichaam, verschillend te gedragen op verschillende tijden. Het is daarom belangrijk om een dag & nacht routine te gebruiken die maatwerk levert én effectief is. Vanaf nu helpt Olaz Regenerist je op een efficiënte manier om een vitale, prachtig ogende huid te krijgen en te behouden ZONDER extreme maatregelen!”

Prijzen en beschikbaarheid

Olaz Regenerist 3-zone anti-verouderings nachtcrème        €    32,99*

Olaz Regenerist nacht vernieuwend elixer serum                €    32,99*

Olaz Regenerist 3-zone super verstevigend serum             €    32,99*

Olaz Regenerist 3-zone super anti-verouderingscrème        €    32,99*

Olaz Regenerist 3-zone super reinigingssysteem                €    34,99*

Bovenstaande producten zijn vanaf nu beschikbaar.

*     De vermelde prijs is de adviesprijs. De verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald.

**    Gebaseerd  op de verkoopwaarde van gezichtscrèmes en –reinigers gedurende de afgelopen 12 maanden, geëindigd juni 2014.

***  Getest op het reinigen van make-up en exfoliatie vs. het gebruik van alleen Regenerist Huid Optimaliserende Reiniger.

 

Lees ook:Paula Begoun positief over Olaz Regenerist Licht vochtinbrengende lotion spf 15
Lees ook:Monique’s beauty.blog in Olaz commercial Regenerist 3 Zone
Lees ook:Olaz aapt succes Boots no 7 na met ‘uitverkocht’ advertentie
Lees ook:Anita Witzier zweert bij Olaz Total Effects
Lees ook:Parfumvrije olaz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>