Krijg je jeugdige looks terug

Helemaal topjes is de ‘Collagen Crème’ van Merino Skincare. Deze crème, die voor bijna 100% uit collageen is opgebouwd, laat je huid als herboren aanvoelen. De structuur is heerlijk zacht en daarom kan deze crème ook gebruikt worden onder je normale dagcrème. De crème hydrateert de huid en geeft je je jeugdige uitstraling terug. Wanneer je gaat voor natuurlijk, parabenenvrij en met SPF, dan zit je met de Collagen Crème van MERINO helemaal goed.

Collagen crème 

De Collagen Crème van MERINO SKINCARE is zo puur, dat het een revolutionair effect heeft. Het bestaat voor het grootste deel uit (marine) collageen. De crème helpt de huid zachter te maken, te hydrateren en te verjongen. Er verschijnt een nieuw huidlaagje met flexibel collageen. Dankzij de toegevoegde SPF30, is dit een goed product voor de zomer. Door de mid-range prijzen, is dit product geschikt voor iedereen. Dus ga gauw naar de apotheek en vraag naar dit product.

What about Collageen

Na je 25e wordt collageen steeds minder aangemaakt, de huid verliest zijn elasticiteit en er ontstaan rimpels. De bouwstof voor collageen is vitamine C. Het is dus na je 25e levensjaar belangrijk om goed voor je huid te zorgen en voldoende vitamine C binnen te krijgen. Hiernaast kun je je huid een handje helpen door Collageen crème te gebruiken. Collageen crème helpt de huid te vernieuwen.

Merino Skincare, the history

Het begon allemaal in 1980. Chris Martin, eigenaar van een kleine apotheek in het Nieuw Zeelandse stadje Whangamata, ontwikkelde de eerste MERINO crème. Dr. Martin was gefascineerd door de verzorgende eigenschappen van lanoline en vond het onbegrijpelijk dat er nog geen skincare producten met lanoline op de markt waren. Dus testte hij maandenlang in de werkplaats van zijn apotheek een zelfgemaakte crème, met uiteindelijk het recept van MERINO SKINCARE als resultaat. Tot op de dag van vandaag een streng bewaakt geheim. Inmiddels worden de producten van MERINO SKINCARE al 25 jaar wereldwijd gebruikt en zijn deze vanaf 2014 ook in Nederland verkrijgbaar.

Prijs pompje (45 ml): 24,50 euro

Prijs potje (100 ml): 28,50 euro

Voor meer informatie: http://www.merino-skincare.nl

Lees ook:Al bekend met Merino Skincare?
Lees ook:Dit drankje belooft een “verjongingseffect”
Lees ook:Koffie met Collageen houdt je jong!
Lees ook:Cor, de duurste zeep ter wereld
Lees ook:Sproetjes verdwijnen als sneeuw voor de zon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>