‘Nivea crème werkt beter dan peperdure crème’

Het NIVEA blauwe blik, wie is er niet mee opgegroeid, is onlangs onderworpen aan de ultieme test. Een journaliste in Engeland heeft de proef op de som genomen en dertig dagen lang op de ene helft van haar gezicht een gezichtsverzorging met een winkelwaarde van meer dan € 100 gebruikt, en op de andere helft van haar gezicht de bekende NIVEA crème uit het blauwe blik. Voorafgaand aan de test heeft de journaliste haar huid bij een dermatoloog laten analyseren middels een 3D scanner en na afloop is dezelfde handeling verricht. Uit de test komt naar voren dat de crème van NIVEA voor een duidelijke huidverbetering zorgde, waar er echter geen verschil werd aangetoond op de andere helft van haar gezicht.

NIVEA is uiteraard erg trots op dit resultaat. NIVEA biedt al meer dan honderd jaar producten waarop generatie na generatie wordt vertrouwd en heeft in de loop der jaren een grondige expertise op het gebied van huidverzorging opgebouwd. Het NIVEA Crème Blik gaat jaarlijks 1,5 miljoen keer over de toonbank en is door het lange en blijvende succes een icoon te noemen.

Al sinds 1911 geldt de sneeuwwitte crème als moeder van alle moderne cosmetica en dat wordt middels dit onderzoek wederom aangetoond.

Voor meer informatie over het onderzoek zie: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2418153/Claire-used-1-Nivea-cream-half-face–105-Cr-la-Mer-The-results-VERY-revealing.html

Lees ook:Het nostalgische Niveablik
Lees ook:Nivea zet Moeders in het zonnetje
Lees ook:Limited edition blikken Nivea crème met persoonlijke fotomomenten
Lees ook:Veilig naar de winterzon
Lees ook:Love on top in een blikje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>