Puistjes, no way!

De RESIST- lijn van Paula’s Choice werd speciaal ontwikkeld voor het verbeteren van de structuur, teint, elasticiteit en natuurlijke weerstand van de huid. Rimpels, fijne lijntjes, schade door UV- straling en huidverkleuringen worden minder zichtbaar bij een consequent gebruik van de RESIST- producten. De formules worden hierbij telkens nauwkeurig op de verschillende huidtypes afgestemd. Nieuw voor de normale, vette en gecombineerde huid is de RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator, welke zorgt voor een opvallend gave teint zonder onzuiverheden en een optimaal vochtniveau in de huid.   Het hebben van puistjes en andere onzuiverheden is niet alleen een probleem van de jongere huid. Ook op oudere leeftijd komt dit voor en zorgt het voor een onregelmatige teint met kans op verkleuringen (roodheid, hyperpigmentatie) of irritaties. Toch zijn er nauwelijks producten te vinden die geschikt zijn voor een ouder wordende huid met onzuiverheden. Producten voor de onzuivere huid zijn veelal te uitdrogend en producten die zijn gericht op het tegengaan van huidveroudering bevatten vaak ingrediënten die de poriën kunnen verstoppen.

De nieuwe RESIST Anti- Aging Clear Skin Hydrator van Paula’s Choice is in dat opzicht uniek, omdat het zowel in de behoeften van een ouder wordende huid voorziet als onzuiverheden tegengaat, rode plekken kalmeert en verkleuringen als gevolg van puistjes vervaagt.  Vernieuwende formule voor de ouder wordende huid met puistjes De RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator van Paula’s Choice  bevordert een stralende, gelijkmatige teint zonder puistjes en zorgt voor een goede vochtbalans van de huid. De formule bevat ingrediënten die een gezonde collageenproductie stimuleren, waaronder gestabiliseerde vitamine C. De toevoeging van krachtige antioxidanten zoals EGCG (Epigallocatechin Gallaat) uit groene thee, helpt de huid zich te beschermen tegen vrije radicalen.

De samenstelling heeft een lichte, zijdeachtige lotiontextuur die snel door de huid wordt opgenomen, zonder haar vettig te laten aanvoelen. Deze kan tevens perfect rondom de ogen worden aangebracht. Kalmerend en ontstekingsremmend dankzij niacinamide Paula’s Choice RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator bevat tevens niacinamide (vitamine B3). Dit ingrediënt bevordert de aanmaak van vetzuren en ceramiden in de huid en versterkt daarmee de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Vochtverlies wordt tegengegaan en de weerbaarheid van de huid tegen schadelijke externe invloeden neemt toe. Niacinamide heeft tevens ontstekingsremmende en talgreducerende eigenschappen en vermindert de aanmaak van histamine in de huid. Dit maakt deze kalmerende werkstof uitermate geschikt voor de behandeling van een huid met puistjes, irritatie of roodheid. 

Wist je dat…?

Bestrijd een huid met onzuiverheden op elke leeftijd

Hoe een puistje ontstaat, is bij de meeste mensen wel bekend. Wat je echter allemaal kunt doen om ze effectief aan te pakken, weet niet iedereen. Voor het bestrijden van onzuiverheden op elke leeftijd, weet Paula Begoun raad!  Lees er alles over via deze link:  http://www.paulaschoice.nl/learn/nl/wat-te-doen-bij-diverse-huidproblemen/bestrijd-acne-op-elke-leeftijd  

 Distributie, verkoopprijs & info: De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen. 

Verkoopprijs: Paula’s Choice RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator       € 25,50/50 ml

Dit nieuwe product van Paula’s Choice is verkrijgbaar vanaf heden via de Nederlandse webwinkel van: www.paulaschoice.nl

Lees ook:Kuurbehandeling belooft je een mooie en egale huid
Lees ook:Paula rekent af met de onzuivere huid & puistjes!
Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>