Perfecte bescherming voor de overgevoelige huid

Hypo-allergeen Dagcrème van Dr. van der Hoog beschermt en verzacht
Een overgevoelig huid kan wel wat extra bescherming gebruiken. Hypo-allergeen Dagcrème van Dr. van der Hoog beschermt de huid en is vochtregulerend. Deze crème wordt snel opgenomen en helpt om het ideale vochtgehalte van de huid op peil te houden. Hypo-allergeen Dagcrème verhoogt tevens de natuurlijke tolerantie van de huid en minimaliseert de kans op allergische reacties.
Hypo-allergeen Dagcrème heeft door de toegevoegde vitamine B5 en allantoïne een verzachtende en kalmerende werking. Allantoïne komt in de natuur voor in onder andere tarwekiemen en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid. Hypo-allergeen Dagcrème bevat geen parfum of kleurstoffen, daarom is deze dagcrème bijzonder geschikt voor de overgevoelige huid.
 
75 jaar Dr. van der Hoog
Het Nederlandse merk Dr. van der Hoog bestaat dit jaar 75 jaar. De nieuwe campagne “Uit liefde voor de vrouw” is geïnspireerd op het gedachtegoed van dermatoloog Dr. Pieter Hendricus van der Hoog. Hij ontwikkelde 75 jaar geleden de eerste crèmes op basis van plantenextracten, zoals nu nog steeds gebeurt.
Informatie
Hypo-allergeen Dagcrème van Dr. van der Hoog is verkrijgbaar bij drogist, warenhuis en via www.drvanderhoog.nl. Pot 50 ml, advieswinkelprijs € 12,49.

Lees ook:Tijdens de rust: Oranje gezichtsmasker
Lees ook:Nooit meer tranende ogen met Hypo Allergeen oogmake-up
Lees ook:Dr. van der Hoog introduceert het 3-Minutenmasker!
Lees ook:Prettig: Etos Hypo Allergeen Volume mascara
Lees ook:Dr.Lipp nipple balm makes your lips kissable

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>